Moderaterna i norra Sverige samlas till konferens!

Tidig morgon och på väg till Sundsvall för konferens med de fyra moderata Norrlandsförbunden: Jämtland, Västerbotten, Norrbotten och Västernorrland. Förtroendevalda på olika nivåer ses för överläggningar och erfarenhetsutbyte.Senast det begav sig sågs vi i Åre men nu är det alltså Västernorrland som står värd för arrangemanget.

Våra landstingspolitiker var på plats redan igår för en särskild träff, men idag börjar den stora konferensen.

Vi kommer att få lyssna till partiledare Anna Kinberg Batra, partisekreterare Tomas Tobé, vår ekonomiskpolitiske talesperson Ulf Kristersson, vår arbetsmarknadspolitiska talesperson Elisabeth Svantesson, landsbygdspolitiske talespersonen Ulf Berg och försvarspolitiske talespersonen Hans Wallmark. Vid ett av passen kommer våra riksdagsledamöter, från respektive län, att berätta om det arbete de bedriver i riksdag och utskott.

Ja, det var ett axplock. Vi hörs!

En kommentar

  1. lf

    Jag hörde er Tomas Tobe svara svara på frågor som ställdes i radion idag bl.a. om nedgången i den senaste iplnionsundersökningen .Hur kan en politiker kan slingra sig så lnför medierna.
    Om man skall försöka tolka hans svammel så var det nog så att moderaterna ändå gått framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.