Välgörenhetsinitativ med TV4 på Rådhustorget

Idag är det full fart sedan morgonen på Rådhustorget i Umeå. Jag hann se lite av det på morgontvnyheterna. TV4 är där med Ida Björnstad och Jens Byggmark och kör hårt med ett välgörenhetsinitiativ: #Geborttillsport

Välgörenhetsinitiativet går ut på att barn och unga ska kunna idrotta oavsett ekonomiska förutsättningar. och därför samlar man in sportutrustning och pengar. All utrustning som samlas in går tillbaka till barnen och ungdomarna i Umeå.  Pengarna som samlas in kommer gå till Rädda barnens projekt ”High five” som jobbar med en modell för att stoppa mobbning och diskriminering i idrottsföreningar. #Geborttillsport är en stadskamp där fem städer i Sverige tävlar om att samla in mest utrustning, Umeå, Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Malmö. TV4 sänder i Nyhetsmorgon och på TV4.se hela dagen från Rådhustorget.

Ett bra initativ!

En kommentar

  1. Leif

    Varför hänvisar du inte till arbetslinjen. Arbete är ju vägen till frihet? 2-3 jobb per förälder så har även den mest utnyttjade arbetare råd med barnens fritidsintressen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.