På Moderaternas partistämma i Karlstad

Är på plats sedan igårkväll i Karlstad, där Moderaternas partistämma äger rum. Partistyrelsen plus 200 valda M-ombud från alla delar av landet, samt ett stort antal observatörer, representanter för massmedia och andra organisationsföreträdare är här. Från Västerbotten har vi tre ombud.

Idag kör det igång med inledande stämmotal av vår partiledare Anna Kinberg Batra, sedan lite formaliapunkter och därefter är det utskottsarbete för hela slanten resten av dagen. Alla motioner och partistyrelsens propositioner ska gås igenom särskilt i tio olika utskott, och det följs sedan upp under kommande dagar i de debatter och voteringar som sker i själva stämmolokalen. Det är många heta frågor som ska hanteras under dessa dagar, inte minst migrationspolitiken och debatten kring hur tiggeriet ska hanteras. Såg igår nyheten att moderata partistyrelsen utvecklar sitt förslag ytterligare och vill underlätta för kommuner att förbjuda tiggeri utanför exempelvis affärer, butiker, torg, parker och andra offentliga platser där människor rör sig. Det välkomnas.

Steg för steg har den moderata partiledningen tagit till sig av kritiken efter valförlusten 2014, och det tycker jag är en positiv signal.

Nu iväg till stämmolokalen. På återhörande!

 

En kommentar

  1. Niklas

    Ta tag i invandringen nu morderaterna innan alla era väljare är hos SD galningarna! Skall vi fortsätta kunna ha ett välfärdssamhälle måste invandringen drastiskt minskas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.