Hans Lindberg (S) har ju humor…

Läser att Hans Lindberg (S) på sin blogg försöker göra en grej av att Allianspartierna har olika uppfattningar i diverse sakfrågor. Men snälla nån – det är ju inte konstigt. Vi är fyra olika partier. Om vi hade haft samma uppfattning i allt kunde vi lika gärna slå ihop oss till ett parti.

Av det vi har kunnat se, inte minst det senaste året, så verkar hans eget parti – Socialdemokraterna i Umeå – vara betydligt mer splittrat inom sig än vad våra fyra Allianspartier är tillsammans.

Senast igår i samband med kommunstyrelsen så visade vänsterfalangen sin makt inom (S). Trots att vi från Moderaterna och Socialdemokraterna var överens om att den kommunala graffitiväggen skulle upphöra – och den här frågan har varit under beredning under lång tid – så svängde Socialdemokraterna plötsligt. Från en dag till en annan har (S) bytt fot, och nu vill de även fortsättningsvis bevara graffitiväggen, tydligen så vill kulturnämnden ta på sig det ansvaret och eventuellt i samarbete med någon ännu icke-existerande förening. Och när jag ställde en följdfråga om det även gällde det ekonomiska ansvaret för väggen, så var svaret ja….. Därmed fortsätter väggen på I20 att vara en långbänk, för de olika falangerna inom (S) lyckas ju aldrig komma till riktigt beslut. Halvmesyr på halvmesyr.

Jag skulle kunna rada upp betydligt flera exempel på denna svajighet, men jag låter dessa passera för den här gången.

Lindberg borde åtminstone försöka styra sitt eget parti, innan han har synpunkter på sammanhållningen mellan andra partier.

 

 

 

 

En kommentar

  1. Pingback: Hans L (S) kastar sten i glashus!! | PEDER WESTERBERG FOLKPARTIET

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.