Årets sista SKL-styrelse

Idag har vi haft årets sista sammanträde med styrelsen för Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Här på bilden ovan är den moderata gruppen, med bl.a. ordinarie ledamöter och ersättare.

Det har varit full fart sedan i onsdags då jag åkte ned till Stockholm. Mycket fokus på flyktingsituationen såklart, som pressar landets kommuner. Även avtalsrörelsen och regionfrågan var ämnen på den allmänna informationsstund som var i torsdags. På dagens ärendelista för styrelsen var det 32 punkter, med allt från verksamhetsplan och budget 2016, remissyttranden samt ett antal överenskommelser mellan SKL och staten på diverse områden. Full fart.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.