Ett stort tack till Krister Olsson!

Balticgruppen har mycket stor betydelse för Umeå, och deras uttalade vilja att satsa och investera i Umeå har haft en oerhört positiv betydelse för inte bara Umeå utan hela vår region.

Baltic har de senaste åren varit engagerade bl.a. i att skapa Konstnärligt Campus, Väven tillsammans med Umeå kommun samt ombygganden av kvarteret Forsete (Utopia m.m.) för att nämna några delar. Umeå är beroende av att privata investerare vill satsa i vår stad. De senaste åren har det byggs som aldrig förr i de centrala delarna, och nästan var du än gått har du kunnat se byggkranar på håll. En mycket positiv utveckling och Balticgruppen har varit och ÄR en mycket viktig del av detta.

Balticgruppens grundare och ägare Krister Olsson meddelade igår att han lämnar över ägandet och kontrollen över Balticgruppen till sina barn: Jonas, Markus och Johanna. Krister Olssons engagemang i vår stad är fantastiskt. Nu går stafettpinnen över till nästa generation.

Budskapet i intervjuerna är tydligt och det är glädjande – engagemanget och inriktningen att satsa i Umeå fortsätter!

 

 

 

2 kommentarer

  1. Caanita

    Fantastiskt positivt med människor som ser som sin huvuduppgift att främja, utveckla och föra fram Umeå till den stad den är idag.
    Utan Balticgruppens vilja och engemang hade detta inte varit möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.