Ny blogg!

IMG_6990

Sedan många år tillbaka så bloggar ju som bekant både på Folkbladet och VK. Nio år hittills på vk.se.

Men nu är det hög tid för lite förnyelse!

Jag kommer successivt att utveckla min egen hemsida (det var onekligen några år sedan jag hade en egen hemsida) och samtidigt använda min blogg där som huvudinstrumentet för bloggandet. Bloggen här på VK liksom den på Folkbladet kommer att finnas kvar, och uppdateras med inlägg någon gång då och då. Men vill ni läsa det allra senaste i bloggform från mig, med utspel, kommentarer och annat så är det till den nya bloggen ni ska söka er.

Som vanligt kommer jag att blanda politik med personliga inslag.

www.andersagren.com

Välkommen dit!

3 kommentarer

  1. louis

    Hej Anders! Hoppas du ser detta…jag hoppas verkligen att det blir ett tiggeriförbud nu när ni träffas på måndag.Jag skulle önska att du talar om för alla partiföreträdare att vi är många som mår dåligt av detta och om det är rimligt att mångas liv blir begränsade pga detta.Företräder poltikerna sitt eget folk eller tar de större hänsyn till hitresta icke svenska medborgare ?Folk som kommer hit och bor olagligt och slänger tonvis med skräp ,det är både oaceptabelt och en sanitär olägenhet. Vi är så många som är innerligt trötta och ledsna att ingen gör något åt detta. Jag vill inte bo i ett skräpigt land utan lagar och ordning ,ett land där det okey för vissa att bete sig på ett sätt ,men andra inte . Ett land där man varje dag nästan måste kliva över tiggare el bli ropad efter. Det Offentliga rummet borde få vara trevligt för alla att vistas i. Tänk bara i Stockholm där tiggarna drar med sig hela sitt bohag på tunnelbanan …både en säkerhetsrisk och ohygeniskt ur många hänseenden.Tänk om alla skulle börja ta med sig sängmadrasser och sopsäckar mm på tåg och tunnelbanor osv hur skulle det se ut.. HITTADE INGENSTANS DÄR JAG KUNDE SKRIVA TILL DIG, SÅ DÄRFÖR SKREV JAG HÄR OCH HOPPAS DU SER DETTA INNAN MÅNDAG. Tack på förhand

    • Anders Ågren (inläggsförfattare)

      Hej! Tyvärr blev det inget bifall till vårt förslag. Men vi ger oss inte och har idag – måndag den 13/6 – lämnat in ett likalydande förslag i samband med att vi inlämnat vårt moderata budgetförslag för 2017.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.