Mycket glädjande nyheter om Volvos hyttfabrik i Umeå!

EdelPhoto-5812

Det är oerhört glädjande besked att Volvokoncernen fortsätter satsa på hyttfabriken i Umeå! Detta besked betyder mycket. För de anställda självklart. För fabriken. Men också för hela Umeåregionen. Det är en viktig signal att Volvokoncernen fortsätter satsa målmedvetet i Umeå.

Volvokoncernen investerar alltså ytterligare 435 miljoner kronor i hyttfabriken i Umeå. Produktionsstart för den nya anläggningen beräknas till 2018. Investeringen gäller denna gång måleriprocessen för den initiala ytbehandlingen. Volvos nya anläggning byggs med senaste teknologi för mindre miljöpåverkan och ersätter en process som är mer än tjugo år gammal.

Volvos hyttfabrik är viktig för Umeå, och med ännu en stor investering visar det att Volvokoncernen även fortsättningsvis satsar på Umeå!

En riktigt bra start på veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.