S/MP-regeringen går vidare med förslaget om flygskatt

Idag har Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) presenterat ett nytt skatteförslag, som innebär att man inför en flygskatt i höstens budget.

S/MP-Regeringen går alltså vidare med förslaget. Mycket tråkigt och skadligt besked för hela Sverige. Ett slag mot jobben och tillväxten. I synnerhet negativt för oss i norra Sverige, som är beroende av goda flygkommunikationer med omvärlden.

Ännu ett skäl till varför Alliansen borde gå fram med en gemensam budget i höst, och fälla regeringen!

2 kommentarer

  1. Olle

    Är ingen vän av S eller MP ,och egen företagare
    Ska vi göra nåt åt miljön så bör vi göra nåt åt flyget, har reducerat mina resor inrikes från ca 15 turer /år till 5 st . Använder mig av Skype istället . Mitt företag tjänar på det och miljön tjänar på det. Och höjningen är ju inte speciellt stor heller . Och tyvärr tror jag inte Alliansen kan fälla sittande regering heller, hade alliansen tagit tag i de hjärtefrågor vi väljare hade så hade ni suttit kvar .Ni sitter och gnäller på vad dagens eländiga regering ska göra ,men varför gjorde ni inget själva när ni hade chansen. ??

  2. Basic Rules

    Har man tagit in en partner som Mp, så kostar det på till slut, dom måste ju få betalt för sin lojalitet till makten annars är den lojaliteten inget värd i nästa val. !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.