Nytt nummer av Nordsvenskan ute!

Anders Ågrens foto.

Årets första nummer av Nordsvenskan kom i brevlådan i slutet av förra veckan. Det är medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten som utkommer fyra ggr per år.

Ett av de populäraste inslagen i tidningen är sidorna under rubriken ”Hänt i länet”. Där kan man läsa dels om arrangemang och kampanjer som varit runt om i länet bland de moderata lokalföreningarna, dels om aktiviteter som är på gång. I detta nummer om årsmöten i Skellefteå och Umeå, studiebesök, besök av riksdagsledamoten Hanif Bali, aktuella riksdags- och landstingsfrågor, MUF, Moderatkvinnorna, Moderata Seniorer och Öppna Moderater etc etc.

Bli medlem så får även Du ta del av allt som händer bland M i Västerbotten!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.