Trevlig Valborg!

Ett antal hektiska veckor har passerat. Bloggandet har onekligen blivit lidande. Likaså har vi avklarat ett antal årsmöten, däribland förbundsstämman för Moderaterna i Västerbotten. God stämning i partiet och alla valen skedde i enighet. Precis som vanligt sedan början av 2000-talet.

Idag skriver vi den 30 april.

Valborgsmässoafton tillika Konungens födelsedag. Stort grattis på födelsedagen – Gud bevare Konungen!Monarkin består. Vi tillbringar Valborg hemma i Umeå. Sillunch, studentsånger och allt som det bör vara på sista april. Nu inväntar vi goda vänner från när och fjärran, så jag tänkte bara i all enkelhet önska läsarna av min blogg en trevlig Valborg! På återhörande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.