Moderaterna i Västerbotten föreslår Ulf Kristersson till ny partiledare

Pressmeddelande 170828:

 

Moderaterna i Västerbotten föreslår Ulf Kristersson till ny partiledare

Förbundsstyrelsen för Moderaterna i Västerbotten har under måndagskvällen hållit ett telefonsammanträde. Detta med anledning av att de moderata länsförbunden ska skicka in förslag på ny partiledare till valberedningen för Moderaterna.

En enig förbundsstyrelse i Västerbotten har beslutat att nominera Ulf Kristersson till ny partiledare.

– Med Ulf Kristersson som partiledare kan Moderaterna få den nystart som vi behöver! Då kommer också partiet kunna gå in i den kommande valrörelsen med tillförsikt, säger Förbundsordförande Anders Ågren.

– Kristersson är den enande kraft som Moderaterna behöver. Han har en djup och bred förankring inom partiet, med uppdrag på såväl kommunal som nationell nivå genom åren. MUF-ordförande, kommunalråd, riksdagsledamot, minister. Han är omvittnat politiskt kunnig och engagerad, välkänd för väljarna och en god debattör, avslutar Ågren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.