Fullsatt på Rex vid Ulf Kristerssons öppna möte

Igår arrangerade vi moderater ett öppet möte på Rex. Delar av vår partiledning – partiledare Ulf Kristersson, partisekreterare Gunnar Strömmer, 2:a vice ordförande Elisabeth Svantesson och partistyrelseledamot Linda Frohm – genomför en turné runt om i landet och igår var det Umeås tur.

Det blev fullsatt på Rex. Stolarna räckte inte till så många fick står utmed väggarna. Det var en riktigt god stämning, och frågorna haglade från publiken. Lag och ordning, Ekonomi, skola, sjukvård, äganderätt, integration och migration. Arrangemanget höll på i 1,5 timme men hade kunnat pågå betydligt längre.

Dessförinnan var vi några kommunalråd, gruppledare och landstingsråd som hade en särskild sittning med partiledningen, och diskuterade aktuella frågor på lokal och regional nivå, liksom ett antal nationella frågeställningar.

Efter mötet passade jag på att växla några ord med Gunnar Strömmer. Gunnar var den som värvade mig till MUF år 1987, på torget i Örnsköldsvik. Den första valrörelsen som vi deltog i var år 1988. 30 år sedan……åren går! Och nu jobbar vi stenhårt för moderat valseger den 9 september.

Det är bra tempo i den moderata kampanjen. Nu är det full fart fram till valdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.