Avskaffa flygskatten!

Flygskatten är ett hot mot Norrland. Moderaterna och övriga Allianspartier kommer att slopa flygskatten om vi vinner valet den 9 september. I norr är vi synnerligen beroende av goda flygkommunikationer p.g.a. de långa avstånden. Men trots detta motarbetas norra Sverige på område efter område av den Norrlandsfientliga regeringen, bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Rösta på Moderaterna den 9 september!

3 kommentarer

  1. Olof

    Så hur exakt förutom att ni undviker ordet skatt skiljer detta sig från alliansen höjda landningsavgift? I verkligheten alltså, för den som reser (läs biljettpriset).

  2. QA

    Varför ska vi hålla flyget under armarna? Vill inte ni moderater att de som inte kan konkurrera på lika villkor inte ska få var med och leka? Kommunala flygplatser får miljonstöd, flygbolag betalar inte energiskatt eller koldioxidskatt. Ändå skär inte flygbolagen guld med täljkniv som jag förstått det, Det är förluster här och var.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.