Rösta ja till en borgerlig budget i riksdagen!

Sverige har en övergångsregering men ingen övergångsriksdag. Och samhällsproblemen väntar inte på regeringsbildningen. Därför går vi fram med sådant som är nödvändigt och genomförbart redan nu.

Moderaterna tar ansvar tillsammans med Kristdemokraterna genom att lägga ett gemensamt budgetförslag i riksdagen:

✅ Sänkt skatt på arbete – så att du får behålla mer i plånboken

✅ Sänkt skatt på pension – så att de som byggt upp Sverige får bättre ekonomi

✅ Högre löner till polisen – så att poliserna blir fler och får bättre betalt för sitt viktiga arbete

✅ Ett stärkt försvar – för att säkra Sverige

Ja till en borgerlig budget! Ja till en borgerlig regering! Och självklart NEJ till socialdemokratisk politik och en fortsatt socialdemokratisk regering.

2 kommentarer

  1. Peter Åberg

    Blir alltid lika imponerad när moderata företrädare och allianspolitiker lägger fram förslag på hur ni skall sänka skatten för pensionärer och höja anslaget till försvaret. I och för sig inget fel på syftet med åtgärderna men det är ju 8 år av alliansregering som orsakat den orättvisa beskattningen av pensionärer och även stora delar av nedmonteringen av försvarsmakten.
    Tydligen utgår ni ifrån att Sveriges innevånare är för dumma för att inse ur det förhåller sig och försöker på detta ohederliga sätt ta politiska poäng på de snedfördelningar ni själva skapat.

  2. Kurt Lundgren

    Jag har väldigt svårt att förstå varför man vill subventionera miljonärerna med att ta bort värnskatten.
    Dom kommer aldrig att bidra till samhället med ökad konsumtion. Skulle man däremot skattebefria pensionärer som har lägre pension än 20 000:- då skulle Kommuner få högre ersättning för äldreboenden. Kommunen skulle slippa många bidrag till pensionärer med för låg pension för att klara mat och hyra .Kommuner skulle då kunna erbjuda adekvat vård till behövande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.