Träff med moderata länsförbundsordföranden i Stockholm

Är på plats denna torsdag i Stockholm för träff med landets alla moderata länsförbundsordföranden och partiledningen. (Tack till min kollega i SKL-styrelsen Suzanne Frank, för bilden ovan.) Vi brukar ses två gånger per år i detta sammanhang.

Idag inledde vår partiordförande Ulf Kristersson på partihögkvarteret med en timmes genomgång av det politiska läget, utblickar framåt samt utrymme för diskussion och synpunkter. Även partisekreterare Gunnar Strömmer och andra vice partiordförande Elisabeth Svantesson hade var sin programpunkt. Genomgång av partiets eftervalsanalys med riksdagsledamot Mats Green under eftermiddagen, samt planeringen inför det stundande EU-valet på eftermiddagens schema.

Ett gediget dagsprogram.

Nu blickar vi framåt.

Moderaterna. Garanterat borgerliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.