Hög aktivitet hos Moderaterna i Västerbotten!

 nordsvenskan

Årets tredje nummer av Nordsvenskan kom i brevlådan igår. Det är medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten som utkommer fyra ggr per år. Redaktör är riksdagsledamot Edward Riedl.

Ett av de populäraste inslagen i tidningen är sidorna under rubriken ”Hänt i länet”. Där kan man läsa dels om studiebesök, arrangemang och kampanjer som varit runt om i länet bland de moderata lokalföreningarna – talarkvällar, studiebesök m.m. Vidare finns läsning om Moderata Ungdomsförbundet, Moderata Studenter, Moderatkvinnorna, Moderata Seniorer och Öppna Moderater etc etc. I detta nummer är det dessutom två sidor om den framgångsrika moderata Norrlandskonferensen, då ledande M-företrädare från Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland samlades i Umeå i slutet av september för en genomgång av aktuell politik.

Bli medlem så får även Du ta del av allt som händer bland M i Västerbotten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.