Lägst tillväxt per person i hela EU – Sverige behöver en ny regering!

Redan innan krisen hade Sverige lägst tillväxt per person i hela EU. Sedan Stefan Löfven tillträdde har 27 av 28 EU-länder fått lägre arbetslöshet. Alla utom Sverige. Dessutom har alltså Sverige lägst tillväxt per person i hela EU.

Det var så här det såg ut redan INNAN coronakrisen, efter fem år med Socialdemokraterna och Miljöpartiet – en regering som nu stoppar utvecklingen av Arlanda.

Snart är en halv miljon människor arbetslösa i Sverige. Tiotusentals människor, många födda utanför Europa, riskerar att hamna i permanent utanförskap, om inget görs. Krisåtgärderna är tillfälliga och ska rullas tillbaka. Det Sverige måste göra är att återupprätta arbetslinjen.

Sverige behöver en regering som prioriterar jobb och tillväxt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.