Moderaterna har medvind – bli medlem du också!

Många vill bli medlemmar i Moderaterna i dessa dagar. Det gillar vi! Om du delar moderaternas värderingar och vill engagera dig så är du varmt välkommen till vårt parti som medlem. Som medlem väljer du själv hur mycket du vill engagera dig. Ju fler vi blir, desto starkare kraft blir vi inom politiken.

Välkommen att bli en del i vårt arbete.

Bli medlem i Moderaterna!

Swisha: 100 kronor till 123 336 00 70, uppge namn och personnummer. Eller gå in på moderaterna.se och följ anvisningarna.

En kommentar

 1. Brorson

  ”Socialdemokraterna förstått, men Moderaterna har vägrat inse att det är det förebyggande arbetet som förhindrar de kriminellas tillväxt. Just nu står unga killar på rad för att fylla den plats som en dödad, gripen eller fängslad kriminell lämnar. Mot det hjälper inte högre straff, mot det hjälper ett annat liv.” (Ledare i Dagens Arena, , citerad på Holmlunds vk-blogg 18 sept.

  Med den flathet, som denna ledarskribent – och Umeå-liberalerna (?) – visar mot de kriminella finns inget annat att göra för den lagliga polisen än att agera livvakter åt gängledarna så att inga vakanser uppstår. Som om inte påläggskalvarna skulle bilda nya gäng. om de inte blir befordrade till gängledare i de gamla gängen. Peder Westerberg, L, har fortfarande inte besvarat min fråga om han som gruppledare för L stödjer Mats Nilssonskamp mot kampen mot de kriminella gängen.

  Mats orerar stup i kvarten om att Kristersson inte har givit tydliga besked om SD:s roll i en eventuell ny regeringsbildning. När L:s partiordf Nyamko Sabuni fick samma fråga i Aktuellt den 17 sept ville inte hon heller ge något tydligt besked. Är hon också något slags nazi-medlöpare enligt tokliberalerna i Umeå? Därmed harhon inte ens uteslutit att L och SD kan hamna på samma sida vid ett eventuellt återval av Stefan Löfvén. Vad kan L göra om SD skulle bli så besvikna på det borgerliga regeringsalternativet att dom lägger ner sina röster om Löfvén föreslås till en ny mandatperiod?

  Ska L, oavsett vad saken gäller, alltid rösta tvärtemot SD? Är det verkligen möjligt, att oavsett situation, alltid räkna bort Sveriges tredje största parti? Om tokiberalen i Umeå, med gruppledarens tysta samtycke, får bestämma Liberalerna rikspolitik, kan man vara säker på en sak. Nämligen att SD inte länge till kommer att vara tredje största parti. SD kommer att bli näst största, eller rentav största parti. En sverigedemokratisk enpartiregering, är det vad Mats Nilsson vill ha?

  Att Ulf och Ebba skulle strunta i det brottsförebyggande arbetet är en grov lögn – ägnad att sjusovaren Peder W ska framstå som den enda som bryr sig om den saken. Sign Vicke Lilltroll har helt rätt med sin fråga om Peder har sovit, när kommunens brottsförebyggande arbete har presenterats. Den intresserade kan lösa om detta både på Ågrensoch den lokala S-ledaren Hans Lindbergs blogg. Har L några egna förlag? Nejdå, bara svartmålning av andras förslag.

  Det enda sättet att reducera SD:s inflytande över framtida regeringsbildningar är att reducera väljarstödet för SD – och öka väljarstödet för de partier som säkert kommer att ingå i något av de kommande regeringsalternativen. Mats Nilsson gör tvärtom. Han gör allt som står i hans makt att öka den framtida regerings (oavsett röd eller blå) beroende av SD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.