Gör som Christer Lindvall – gå med i Moderaterna du också!

Moderaternas höstkampanj fortsätter. Ikväll kampanj på Ersboda och Ersmark!

I Umeå inleddes också ett nytt kapitel i lokalpolitiken, då tidigare S-toppen Christer Lindvall – som för en månad sedan meddelade att han gått med i Moderaterna – nu för första gången är ute och kampanjar för Moderaterna och maktskifte.

Lindvall har varit en av Umeås kändaste socialdemokratiska profiler, heltidspolitiker i 16 år, har varit ordförande i Umeå Arbetarkommun och ordförande i den lokala Ersboda S-förening.

Vi är glada att ha med oss Lindvall i arbetet för Moderaterna och Lag och ordning.

Sverige behöver maktskifte. Umeå behöver maktskifte.

 

Välkommen att bli medlem!

Swisha: 100 kronor till 123 336 00 70, uppge namn och personnummer. Eller gå in på moderaterna.se och följ anvisningarna.

 

 

4 kommentarer

 1. Jonas

  ”Gör som Christer Lindwall” skriver Anders Ågren”? Vänder kappan efter vinden när man inte får vara med i politiker toppen. 6

 2. Brorson

  Få se nu om Peder Westerberg publicerar min kommentar till hans inlägg om att lägga korten på bordet. Han skriver att alla vi som vill ha nyval ska presentera ”vårt” regeringsalternativ. Jag har skrivit i min kommentar att väljarna röstar på partier och inte på regeringsalternativ och att valresultatet kommer att visa vilka regeringskonstellationer som blivit möjliga, om den blivande regeringen ska förfoga över en egen majoritet i riksdagen.

  Om en sådan konstellation kan bildas (vilket förutsätter att berörda partier kommer överens om att bilda regering tillsammans) kommer den varken att behöva aktivt eller passivt stöd från något ytterligare parti för att bilda regering och regera. L skulle mycket väl kunna ingå i en sådan borgerlig konstellation, och det är vad partiledaren Nyamko Sabuni vill. Men hon och den icke-socialistiska delen av L hålls tillbaka av illröda tokliberaler som Peder Westerberg och Mats Nilsson i Umeå, som riskerar inte bara L:s fortsatta existens som riksdagsparti, utan också hjälper SD till en maktställning.

  Kan de inte räkna? Westerberg vill inte ha nyval. Men det problem, som enligt Westerberg talar mot nyval, kommer ju att finnas kvar vid ordinarie valet 2022, om inget nyval hålls. Vad ska Westerberg göra åt det – avskaffa rösträtten?

 3. Brorson

  Peder Westerberg, L, har fortfarande inte publicerat min kommentar, trots att han har skrivit ett nytt inlägg nu under morgonen. Jag väntar ett tag till, ifall han har ont om tid. Lennart Holmlund verkar närmast berusad av lycka över något som S kommit överens om med M under hans tid som kommunalråd. Tänk bara hur lyckligbåde han och många andra sossar skulle bli, om S och M bildar en gemensamt tvåpartiregering efter nästa val.

  Detta som ett svar på Westerbergs uppmaning till oss, som vill ha nyval, att ”lägga korten på bordet” om kommande regeringsalternativ. Jag gör det gärna. Min drömregering är just S + M, men jag ser dock detta som ett sista hands-alternativ, om allting annat har misslyckats. Dessutom anser jag att S har utvecklats åt fel håll för att ingå i en ny regering, medan M enligt min mening har utvecklats åt rätt håll.

  Vilket torde göra det mindre svårt för f.d. S-medlemmar att byta parti till M.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.