Måndag blir en intressant dag i Umeåpolitiken

Imorgon, måndag, är det dags för oppositionspartierna i Umeå att presentera sina respektive budgetförslag för Umeå kommun år 2021. Vi sammanträder först med kommunstyrelsens näringslivs- och arbetsutskott kl. 14.30, därefter sammanträde med kommunstyrelsen kl. 15.00. Sedan i tisdags vet vi hur det styrande S/MP-budgetförslaget ser ut – imorgon kommer de olika oppositionspartiernas svar. Moderaterna offentliggör sitt förslag under förmiddagen, och jag återkommer såklart med uppgifter även här på bloggen.

Men en sak kan jag bjuda på redan nu – framsidan på vårt M-budgetförslag:

 

Tillväxt, välfärd och trygghet-

för både stad och landsbygd!

 

Innehållet i dokumentet återkommer jag till imorgon. På återhörande!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.