Sverige behöver en ny regering!

Utvecklingen i vårt land går åt fel håll. Det är sju förlorade år med Stefan Löfven och hans regering. Sverige behöver en ny start, en borgerlig regering och Ulf Kristersson som ny statsminister.

Här finns ett axplock av vad Socialdemokraterna har misslyckats med:

– Brottsligheten

– Migrationen

– Integrationen

– Tryggheten

– Arbetslösheten

– Tillväxten

– Klimatpolitiken

– Energipolitiken

 

Sverige behöver en ny regering – ledd av Moderaterna – som ser problemen och har förmågan att lösa dem. Som kan leverera konkreta åtgärder istället för symbolpolitik. Sverige behöver ett maktskifte!

5 kommentarer

 1. QA

  Ang tillväxten…
  https://www.google.se/amp/s/amp.interestingengineering.com/mit-predicted-the-collapse-of-todays-society-in-1972-and-were-still-on-track

  ”A new study by a director of one of the world’s largest accounting firms, KPMG, reveals that a 1972 model by MIT researchers predicting the collapse of society in the 21st century looks to be worryingly on track, a report by Vice explains.

  The 1972 model, called World3, was created in the ’70s using empirical data, and it was published in a book called ’Limits to Growth’.

  Essentially, the model aimed to answer the question of what would happen if humanity keeps pursuing economic growth, no matter the societal and environmental cost? It concluded that, without drastic change, industrial society was headed for collapse.”

  ..vad ska ni göra åt detta?

 2. Brorson

  När jag började skriva om rättsfrågor på den här bloggen, skrev jag att de av M föreslagna åtgärderna hade räckt för att få bukt med brottsligheten om de hade genomförts när de föreslogs, men att brottsutvecklingen hade gjort åtgärderna otillräckliga, när jag skrev detta. Jag föreslog ytterligare åtgärder, men nu framstår även de som otillräckliga. Johan Forsell, som är M:s rättspolitiska talesperson, har i en DN-artikel för några dagar sedan, skärpt till de moderate förslagen ytterligare. Att M nu talar om sänkt straffbarhetsålder är bra.

  Men jag saknar fortfarande ett förslag i M – arsenalen. Och det är förvaring som en extra påföljd efter avtjänat fängelsestraff för särskilt farliga återfallsförbrytare. Det räcker inte enligt min mening med dubbla straff för gängkriminella, när de farliga återfallsförbrytarna låter underåriga begå de grövsta brotten, och själva åker fast för ringare brott, om de har oturen att åka fast. Om de döms till fängelse i åtta i stället för fyra månader är de snart ute igen i sina revir och styr och ställer.

  Även inom det rättspolitiska området agerar Mp som lobbyister åt mördare och andra kriminella. Om Morgan Johansson önskat något annat, så förhalas och urholkas eventuella initiativ från hans sida av Mp. Som stöds av hela falskvänstern. Deras senaste mantra är att det är fel att låsa in ”barn”, varmed vanligen avses äldre tonåringar, som redan är fullfjädrade mördare-

  Hade det varit fel att låsa in en potentiell blivande mördare, innan han hunnit begå sitt första mord? Vore det fel att rädda en ung kille från att bli en mördare, att befria honom från att även mord på sitt samvete? I stället tvingas föräldrar att låsa in oskyldiga småbarn, som ännu inte har rekryterats till de kriminella gängen, för att de inte ska bli skjutna.

 3. Miso

  Har du nån länk till dessa otroligt konkreta åtgärder som magiskt ska lösa problem i problemområdena du räknar upp….

 4. Hassan

  Innan man fortsätter framåt bör man titta bakåt ngt!
  1.”Öppna Edra hjärtan” vad blev resultatet?? Jfr med 5-6 av Dina punkter i bloggen!
  2. ”Särintresset”R..”Helikoptern” B… och ”Tomhylsan” pulvriserade ”Försvarsmakten”,sålde ut skjutfält
  och byggnader för en spottstyver!
  3. Tömde våra beredskapslager på oansvarigt sätt!
  4.Er nya kandidat har ett ”TUNGT CV”! Läs L Holmlunds blogg mm!
  Vad blir nästa M-skandal! Man vill ju ”inte köpa grisen i säcken”vid nästa val!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.