Inte rimligt att bistå IS-terrorister att ta sig tillbaka till Sverige

Under de senaste åren har ca 150 IS-terrorister kommit tillbaka till Sverige – endast två av dem har dömts för brott. Så sent som ett par veckor sedan kom tre IS-kvinnor hit med aktiv hjälp från regeringen, och framöver kommer det komma ännu fler. Men när terroristerna landar på Arlanda släpps de vind för våg, rätt ut i det svenska samhället.

Det är helt orimligt att Sverige inte har kontroll över vilka terroristerna är, eller var det befinner sig i landet. Nu måste regeringen kartlägga terroristerna som kommit till Sverige, och presentera en nationell plan för hur återvändande terrorister ska hanteras. Regeringen och övriga myndigheter borde dessutom stoppa allt arbete med att bistå IS-terrorister att komma till hit.

2 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Hej

    Så det är rätt att låta svenska IS terrorister stanna kvar i ett land som inte önskar dom där, och aldrig har önskat dom?

    Varför skall de ta hand om vårt slödder?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.