Utvisa utländska medborgare som bedöms utgöra ett säkerhetshot mot Sverige

Den islamistiska hatkampanj mot Sverige som sprids just nu måste få ett stopp. Våldsbejakande islamism och politisk islam har varit ett stort problem under många år. Både i Sverige och i övriga Europa har vi sett hur dessa idéer hotar det öppna och fria samhället – i de värsta fallen genom terrorattacker.

Moderaterna föreslår därför:

– Utvisa utländska medborgare som bedöms utgöra ett säkerhetshot mot Sverige.
– Neka extremister inträde till Sverige.
– Stryp finansieringen av radikal verksamhet.
– Stoppa utländsk finansiering av extrema religiösa samfund.
– Stärk samarbetet mellan Myndigheten för psykologiskt försvar och det nationella cybersäkerhetscentrat för att motverka påverkanskampanjer mot Sverige.
– Stärk landets kommunala socialtjänster med skydd och med utbildning, så att de kan stå emot de hot och misstänkliggöranden som försvårar deras viktiga arbete med att skydda barn som far illa.
– Ge FOI uppdraget att analysera hur teknologiutvecklingen påverkar framtidens desinformation hur Sverige kan möta dem.

2 kommentarer

    • Drutten

      Även du med din ”Fråga” borde om du följer med i samhället se att det gäller alla hot mot Sveriges rikes säkerhet. Och ja, just nu är det islamister som är ett stort hot mot vår inre säkerhet. Vi ska inte hysa individer i landet som vill Sverige och svenskarna illa. Då vi av islamister ses som OTROGNA och helst inte ska finnas så ja, dessa individer ska utvisas för gott. ALLA som vill Sverige illa ska ut ur landet. Sverige är inte betjänt av att hysa dessa islamister i landet då dessa ser till att först sko sig på skattemedel som regnar över dom. Sen vill ju dessa element på sikt störta demokratin och styra Sverige själva efter koranen. Jag har sagt det förut, man behöver inte rösta M för att tycka att M har många bra förslag som snarast borde verkställas av riksdag. Stoppar vi inte i bäcken snart mot speciellt islamisterna så har vi snart ett helsicke i landet. Åter igen vill jag säga som jag sagt förut i inlägg, INTE alla muslimer är islamister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.