Skärp straffen

Staten måste stå på brottsoffret sida genom att den som döms för våldtäkt får ett kännbart straff. Därför vill vi moderater kraftigt skärpa straffen för våldtäkt och andra sexualbrott.

I valet i september är det hög tid att rösta för en förändring i den svenska kriminalpoltiken. Lägg din röst på Moderaterna!

 

En kommentar

  1. Drutten

    Det är bra håller med. Men se till också att vi inför straffet förvarng på obestämd tid. Dessa elemet ska ju inte få komma ut och förstöra livet för människor gång på gång. Någon gång måste en kriminell ha förbrukat sin rätt att vara ute i samhället. Hur många liv ska t ex en våldtäckare få förstöra en annan människas liv. Som det är idag att ett sånt element släpps fri gång på gång och gör om sitt brott igen så kan man säga att det är staten som tillåter brottsupprepandet. Det måste få ett slut. När man idag skärper straffen så duttas det på ett par månader eller ett år i straffskalan. Brottslingen skrattar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.