Ukrainas sak är vår

Krig i Europa.

Ryssland gör nu det vi har befarat och fullföljer en storskalig militär invasion av Ukraina. Sverige, EU och hela den fria världen fördömer Rysslands agerande, som också är en attack mot hela den europeiska säkerhetsordningen. Ryssland bär ensamt ansvaret för det som nu sker. Vi känner med och tänker på alla hårt prövade människor i Ukraina och de som med vapen i hand nu slåss för sitt lands framtid.

Nu måste Sverige och den övriga fria världen ge stöd till Ukraina – allt ifrån hårda sanktioner mot Ryssland, stöd med leveranser av defensiva vapen till Ukraina, ekonomiskt stöd till Ukraina liksom humanitärt stöd.

En kommentar

  1. Leif

    Hmm, tror inte era polare i SD håller med. Delar ni info med dom? Bidrar ni till Sovjets inflytande över Sverige?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.