I Stockholm på partiråd med Moderaterna

Idag hade vi Moderaternas partiråd på Norra Latin i Stockholm – partiråd hålls det år ordinarie partistämma eller arbetsstämma inte hålls. Jag var ombud från M i Västerbotten.

Utöver de formella punkterna som skulle behandlas, så hann vi även med ett antal sakpolitiska frågor. Under dagen diskuterades bl.a. frågor kring verksamhet och förvaltning för 2021, en valberedning inför valet till Europaparlamentet 2024 valdes och som sagt ett antal frågor kring valrörelsen behandlades. Elisabeth Svantesson lyfte hushållens ekonomi och de försämringar svenska folket drabbats av under den socialdemokratiska regeringen.

Ulf Kristersson höll tal om vårt mål att vinna valet i höst, om att bilda en ny borgerlig regering. Och att vi ska vinna väljarnas stöd för fler moderatledda kommuner och regioner. Det behövs för att få ordning på Sverige. För att vi ser alla de stora samhällsproblem som måste lösas – och alla de stora möjligheter som vi måste ta fasta på.

Detta är Moderaternas uppgift. Att få ordning på Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.