Väljarnas viktigaste fråga inför valet – brottsligheten.

Nationell media rapporterar idag om vilka frågor som är viktigast för de svenska väljarna. För första gången sedan 70-talet toppar brottslighet listan över väljarnas viktigaste frågor inför höstens val. Det visar rapporten från SOM-institutet vid Göteborgs universitet.

På första plats kommer brottsligheten. På andra plats sjukvården och på tredje plats integrationen.

46 dagar kvar till valet.

Rösta på Moderaterna – partiet för lag och ordning.

En kommentar

  1. Drutten

    Ja det är självklart den viktigaste frågan. Om vi tillåter att kriminella får fortsätta härja som idag så är vi snart ett land i gangstrarnas händer och vad har vi då kvar sen av vårt en gång så fina land. Det är våra barns framtid vi sätter på spel om vi inte som samhälle lyckas stävja kriminella gangsters som vill förstöra vårt land. Må alla som är rädd om vårt land och framtid rösta på parti som sätter lag och ordning främst. Tryggheten och allt annat i samhället börjar med lag och ordning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.