Nu rullar vi ut M-kampanjen på bred front i Umeå!

Med 29 dagar kvar till valet så rullar vi ut vår moderata kampanj i Umeå på bred front. Fler bussar med moderata budskap – valskyltar runt om i kommunen. Vi måste få ordning på Sverige igen. Dags för borgerligt styre nationellt, regionalt och lokalt!
Rösta på Moderaterna den 11 september!

En kommentar

 1. brorson

  En uppmaning till alla som vill ha vänsterpolitik; Rösta på V och inte på högerpartiet MP, men kräv att V upphör med sitt föråldrade motstånd mot kärnkraften och inled förhandlingar med M om alla frågor, som dessa två partier kan komma överens om. Det är visserligen inte många, men Sveriges framtida elförsörjning är en, under förutsättning att V bejakar ny kärnkraft. V har ett – enligt min mening – intressant och realistiskt förslag om elpriserna, som M bör titta närmare på. Men utan ny kärnkraft räcker det inte.

  Tyvärr har många potentiella V- och S-väljare lurats att lova rösta på MP för att rädda kvar MP i riksdagen för att därigenom säkra tillräckligt många mandat för en ny S-regering. Men det kommer inte att ge mer vänsterpolitik än en röst på M. I själva verket minskar V:s chanser att driva S till vänster, och det av två skäl:

  1. Med minskat väljarstöd för V, minskar V:s möjligheter att påverka någonting ö.h.t.

  2. Chansen att S kan bilda regering ökar inte utan minskar. All erfarenhet hittills visar att genom samarbete med MP har S förlorat fler egna mandat än de mandat man vunnit genom MP: Om dessutom V förlorar mandat genom att V-väljare röstar på MP, minskar vänsteralternativet i svensk politik ytterligare. Det ser vi redan nu, när det är dött lopp mellan blocken.

  3. Och kanske viktigast av allt: Med ökad risk för en ny SMP-regering kommer fler väljare med borgerliga sympatier gå och rösta, vartill marginalväljare, som tvekar mellan blocken, kommer att bestämma sig för att rösta borgerligt.

  I september2008 hade S ett väljarsöd på äver 43 %och trenden för S var uppåtgående, Allt peksfr på rn klst msjotiyry göt S + V, och kanske egen majoriet för S, I oktober lovade S-ledarfen Mona Sahlin ministerposter till S under hela 2010-talet. Syftet var att utestänga V från varje möjlighet att påverka. S har alltid krävt att V ska lägga sig platt för S, vara dörrmatta åt S, men är berett till hur stora eftergifter som helst till MP.

  Resultat av av det utlovade långvariga regeringssamarbetet med MP, blev att S förlorade väljarsöd på 6 % under en ebda månad och ytterligare 7 % under månaden därefter,.Väljarstödewt för S fortsatte därefter att minska månad för månad, men inte lika mycket. Raset för S var så stort, så att Sdrog med sig V i fallet. Inte ens de mest nostalgiska sossarna drömmer idag om att S åter ska bli ett parti med över 40 % väljarstöd.

  Socialdemokratiska kärnväljare vill inte ha MP-ministrar och deras politik. Det måste kanske sägas i klartext att högt uppe i den socialdemokratiska partihierarkin finns ”partifiender” som inte vill ha en stark arbetarrörelse och socialdemokratiska enpartiregeringar. De vill vara .”kontinentala” och vill ha en tysk situation med en stark borgerlighet – oavsett vilket block som har regeringsmakten.

  Gamla S-väljare vill hellre ha borgerliga partier, som inte försöker dölja vilka de är, ån borgerliga partier som maskerar sig som ”vänster”. Hederlighet varar längst..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.