Var ska barnen ta vägen?

Vid gårdagens sammanträde med kommunstyrelsen var frågan uppe om hur kön till förskolan skall lösas. Vi från S+V vill att det omedelbart inrättas en ny förskoleavdelning. Borgarna velade hit och dit och enades till slut om att återremittera ärende, dvs de måste fundera mera. Detta innebär att inget beslut kan fattas vid fullmäktige i februari. Som det ser ut nu blir det inget beslut förrän tidigast i 21 april.
Nu återstår att se hur majoriteten tänker lösa kön och det dilemma som barn och föräldrar hamnat i?

En kommentar

  1. Förskolläraren

    Borgarna måste förstå att förskolan är viktig, den är en stor del i skolverksamheten och vi som jobbar där är LÄRARE i förskolan. Ej lektanter som förvarar barnen till de som måste arbeta utan vi bedriver pedagogisk verksamhet noga planerad.

    Borgarna måste förstå att barnen är viktiga, och hälsan för förskollärare och barnskötare som nu bara får fler barn i barngrupperna vilket innebär sjukskrivningar och utbrändhet. Skulle vilja se 3 stycken ur borgarfacket ta sig an 20 barn varje dag.
    Gå in i verksamheterna och SE vad som behövs, sitt inte på era feta stolar och sia om vad Vilhelmina behöver, undersök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.