Vojmån – Tredje gången gillt

Åke Nilsson

Nu har vi genomfört alla tre informationsmötena som det var tänkt.
I Dikanäs var det knappt 40 personer som kommit för att lyssna på presentationen av förstudien. Liksom i Saxnäs var det lugnare stämning än i Vilhelmina. Frågorna och synpunkterna avvek inte så mycket från tidigare möten men de är lika värdefulla ändå. Nu har vi presenterat materialet och samtidigt fått med oss en del frågeställningar tillbaka.
Vi hoppas att det kommer in många remissvar.
Nu börjar arbetet med att planera nästa infomöte 18/3. Vi ska försöka hitta en form där vi kan ta emot frågor från våra webbtittare via mejl, sms, telefon både före och under kvällsmötet.
Vojmåfrågan kommer att var dagsaktuell för mig ett tag framöver. På söndag har vi partimöte och på onsdag drar vi igång en studiecirkel i Vilhelmina.

2 kommentarer

  1. Leif Ahlmark

    Du Åke skriver att det var lugnare möten både i Saxnäs och Dikanäs. Vad tror du att det beror på? Kan det det vara att man där uppe inte känner sig lika berörd av de negativa effekter som, tveklöst, en ev. öveledning kommer att medföra längs den nedre delen av Vojmån!

  2. Åke Nilsson

    Det var lika många kritiska synpunkter på förslaget som i Vilhelmina. Jag syftar mera på mötesordningen. De försökte inte ta över mötet eller avbryta den som hade ordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.