Hösthelg i Dikanäs

Idag lördag finns vi i Dikanäs på marknaden.

Är du i närheten så kom förbi och prata politik med oss.

kl 1130 är det debatt mellan alla partier som finns i fullmäktige.

Kom och ställ dina frågor.

hpl ned

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. K G Abramsson

    Maria Kristoffersson skriver bl a i sin blogg från idag: ”Hon sopade mattan med de andra politikerna retoriskt då hon var både humoristisk och påläst. Hon levererade tydliga besked och kom med kloka förslag.” Maria Kristoffersson menar Annika Andersson som är Centerns kommunalrådskandidat i Vilhelmina i höstens val och avser debatten i dag lördag under Hösthelga i Dikanäs.

    Det ska Maria Kristoffersson säga som inte ens orkade lyssna av hela debatten. Jag tycker att Annika Andersson visst gjorde bra ifrån sig, men att hon sopade mattan med de andra debattörerna är nog en rätt allvarlig överdrift.

    Man slutar aldrig att förvånas. Det är knappt fyra veckor till valet och man kan undra vad som återstår av partipolitisk ”fanatism” och politiska pamfletter som saknar kontakt med och förankring i verkligheten från Kristofferssons sida. Män, som en del av mänskligheten, må särskilt bäva för det förakt som hon består framför allt dem i politiken. Med massmedial uppbackning med osanna och påhittade historier mer än tjugo år gamla, så blir valrörelsen ingen behaglig upplevelse för andra partier eller för Vilhelminaborna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.