Funderingar kring Umeås lokaltrafik

God kväll, Västerbotten.

Det är någonting som fått mig att höja på ögonbrynen när det gäller Umeås lokaltrafik. Åtminstone den mest centrala busstrafiken. Jag har noterat att det inte finns några tidsangivelser på busshållsplatserna, utan endast en avgångstid från startstation, vilket gör det svårt för ej ingrodda Umeåbor att uppskatta bussavgångarna från centrumkärnans busshållplatser.

Jag förstår inte anledningen till att det inte finns några specifika tidsangivelser på vardera busshållplats. Det skulle ju inte krävas mycket för att tidsplacera busshållplatser direkt, så jag förstår inte anledningen till att det inte redan finns.

Någon som kan svara på detta och lysa upp mörkret för en oförstående själ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.