Informationsflopp (parkeringsförbud)

Noterade i morse att bilen hade fått parkeringsböter.

"Överträdelse: 35. Parkerat fordon på plats med förbud att parkera.
Här är förbjudet att parkera på dagar med jämnt datum på den sida som märket är uppsatt på mellan kl 0-8."

Förbryllad kollade jag efter informationsskylt kring detta, och noterade en skylt slickad mot väggen längst ned på gatan. Belägen på ett sätt att den är väldigt enkel att missa. Men fair enough, den syns och nu är jag medveten om att den finns där.

MEN, av vilken brilliant anledning har man INTE skyltinformationen även vid betalningsautomaten, för de som råkar missa skylten som står intill väggen vid slutet av gatan? För tittar man på betalningsautomaten så är den tillagda förbudsinformationen frånvarande.

Är det måhända ett sätt att mjölka pengar?
Eller vad beror det på att man inte uppdaterar betalningsautomatens information, men är noga med att placera en skylt vid gatans slut tätt intill en husvägg och dessutom kontinuerligt kontrollera om det efterföljs?

Vem delar man ut informationsböter till?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.