Rösta på Kristdemokrater

Så var det dags för dig att slutligen fastställa styret för de fyra kommande åren i kommunen, landstinget och riksdagen. Det är det fantastiska med demokrati. Det vi i Sverige alltför ofta tar för givet. Inget är dock givet i förväg. Det man har kan fort gå förlorat. Lättare att tappa det man har än att nå något nytt.

Hoppas du väljer en Kristdemokratisk valsedel. Hoppas du väljer att kryssa någon av alla våra duktiga kandidater på respektive valsedel. Är du nöjd med ordningen kryssar du första namnet på på respektive valsedel.

Vi behöver förändring i flera kommuner i länet. Ekonomin är körd i botten i Umeå av S och V. Detsamma gäller Lycksele där S styr och nu gjort slut på andras pengar även där. Så kan vi inte ha det i fortsättningen. Alliansregeringen har skött Sveriges ekonomi på ett sådant sätt att kommuner och landsting givits förutsättningar som aldrig förr, statens ekonomi är stark, men prioriteringarna sker alltid på det lokala planet.

Se till att rösta på Kristdemokraterna i valet till riksdagen. För välfärden och jobbens skull. Se till att flytta bort de som styr i kommunen och inte tar ansvar för vare sig ekonomin eller prioritering av välfärden. Se till att lyfta bort S och MP ur styret av landstinget för du vet inte vilken ambulans i länet som tas bort nästa gång.

Lycka till i valet och rösta inte bara med känslorna utan även med hjärnan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.