Lite cykel i väntan på campet

Under de senaste dagarna har jag fått samma youtubelänk från två olika personer. Här kan man snacka om balans. Helt sjukt så imponerad jag är av dessa två tjejer.

Det handlar alltså om en tävling som heter European Junior Championships Indoorcycling 2009. De båda grymma cyklisterna heter Carla Hochdorfer och Henriette Hochdorfer och grenen är den rätt okända Artistic Cycling.

-När kommer den grenen att dyka upp i OS?

-Vad kan du själv göra på en cykel?

 

Nu är det sängen som hägrar – i morgon är det dags för en av årets största webb-händelser det är Sweden Socialmedia Web CampTjärö. 280 glada, trevliga och sjukt duktiga människor samlas på en ö i Blekinge och pratar om sociala medier och annat spännande.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.