Första träffen med SMCUmeå

social media club umea

I går hade vi första träffen med Social Media Club Umeå. Under denna första lunchträff pratade dels Erika Åberg om hennes arbete med att marknadsföra VIP-galan via Facebook och jag pratade lite om Västerbottens Kuriren och varför vi ännu inte aktivt finns med på olika sociala medier ännu och varför vi har en bloggportal.
Allt filmades och ligger ute på Bambuser. Tyvärr fick vi lite problem med PA-anläggningen och ljudet är dåligt på första halvan, den med Erika och VIPgalan. Till andra halvan när jag pratade och svarade på frågor om VK och sociala medier var ljudet bättre.
Det var första gången vi körde fullt ut med livesändning och till nästa ska allt rulla bättre. Tyvärr hann vi inte provköra tillräckligt före eller hunnit reka PA innan det var dags att gå live. Nästa gång, då j-v…

Kommer under helgen att klämma ur mig ett längre inlägg om hur vi på Västerbottens-Kuriren kan använda oss av sociala medier för att nå och få bättre kontakt med våra läsare.

Andra som bloggat om träffen:

Umealive.se

Christoffer Larsson, VK.se

Jenny Eklund, Konkret Idé

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.