Spotify i din iPhone ? nu finns den äntligen här!

spotify iphone 540

Nu finns äntligen Spotify tillgängligt i iTunes Store. Vi har ett tag vetat att den var på väg men inte när den skulle släppas.

Det blev i natt. Lagom när jag kom hem från jobbet i natt så dök det upp meddelandenTwitter som meddelade att Spotify äntligen fanns tillgängligt i iTunes Store.

Nu har jag kört för fullt i nästan en timme och jag är mycket nöjd. Spotify har lyckats mycket bra med första versionen av deras iPhone-variant.

Spotify iphone search

Frågan är om det längre finns en anledning att köpa och ladda ner låtar. Jag tvivlar på det och det finns fler som tvivlar. De flesta låtarna finns tillgängligt via Spotify och med deras fina funktion för offline-lyssning som kan lagra upp till 3 333 låtar på telefonen så klarar man till och med de riktigt långa flygresorna.

Det nu släppta programmet gör att det känns som ett nöje att betala 99 kronor i månaden för Spotify premium. Och det måste vara ett bra betyg för Spotify! Vore kul att se hur många nya betalande kunder Spotify får nu genom att släppa en Spotifyklient för Iphone och Android där man måste vara betalande för att kunna använda den. Förutom att jag i natt har uppdaterat till premium så är det flera andra som gjort det i natt.

Bra Spotify. Mycket bra!

Här kan du ladda ner Spotify för iPhone!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.