Rea på Navigon för iPhone

Fram till den 15/8 kör Navigon med en rejäl rea på sitt hyllade navigeringsprogram för iPhone. Man passar på att fira sin födelsedag samt att man har passerat 1 miljon nedladdningar av programmet. Och med den här kampanjen lär man plocka hem ytterligare kunder.

Själv slog jag till och köpte Europakartorna för 419:- i stället för det ordinarie priset på cirka 850:- Klart prisvärt, speciellt när vi har två telefoner i familjen och båda ligger på samma iTuneskonto så vi kan dela på köpta program. Vill du komma ännu billigare undan så finns Nordenkartorna för 329:-.

Är du sugen på en ny GPS och har en iPhone, så är det bara att slå till nu. Frågan är bara om man även ska slå till på en TomTom-hållare eller bara nöja sig med en vanligt enkel hållare.

2 kommentarer

  1. Anders C

    Ärade kollega jag ska skärpa mig. Lovar att minst ett inlägg i veckan ska vara kafferelaterat. Om inte kommer jag att tvinga mig själv att svepa en mugg med valfritt rävgift från vår eminenta ”jobmeal-maskin” på redaktionen.
    Lovar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.