Favorittjänsten Dropbox blev just ännu bättre ? Nu med offlineläge

Äntligen får Dropbox offlineläge.

I dag har Dropbox för iPhone uppdaterats till version 1.3 och nu klara den av att spara ned filer på upp till en gigabyte lokalt på telefonen. Perfekt när man återkommande använder ett antal lite större pdf:er. Jag gillar´t!

Har du inte Dropbox ännu är det dags att skaffa lagringstjänsten som är gratis för upp till två gigabyte. Tjänsten lagrar dina filer i molnet och gör att du kan komma åt de oavsett vilken dator (eller din iPhone) du sitter vid för tillfället. Funkar även bra till att dela dokument till flera användare.

Så testa Dropbox du med. Använd den här länken så får du 250 mb extra lagrningsutrymme som bonus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.