Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Äntligen!

Äntligen kommer det initiativ jag så länge efterlyst inom svensk politik, dessutom kommer det från det enda parti som verkligen har kraft, mod och tradition av sådan politik. Det parti jag åsyftar är Socialdemokraterna.

Dem politik jag åsyftar är den politiska syn och ideologi som ligger bakom förslagen om jobb inom den offentliga sektorn för dem i Fas 3 och för de unga arbetslösa. Äntligen säger jag, kommer konkreta förslag som ligger i linje med förståelsen att vad Sverige behöver för att lyckas är en stark offentlig sektor av gammal traditionell modell.

Jag säger därför till Löven och hans gäng i Socialdemokraterna: Kör hårt, var inte rädd för skrämseltaktik om finansiering mm. som kommer från Alliansens företrädare. Gå rakryggad fram, brinnande av ideologisk övertygelse och förklara på ett enkelt sätt för svenska folket varför reformer som dessa behövs i Sverige.

Vad Sverige behöver idag, likväl som i morgon, är en Socialdemokratisk regering, driven av ideologisk övertygelse, som med kraft, mod och stöd från samhället och dess organisationer, kan föra en politik som ger tillbaka initiativet i välfärdspolitiken till Sverige.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.