Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Sverige behöver en politik präglad av kärlek och solidaritet!

Nu när SD har ställt till det och ordnat med regeringskris och oreda i Sveriges Riksdag, med ett pålyst extraval som följd, får vi en förnyad chans att söka ännu mera stöd för den kärleksfulla och solidariska politik som symboliserar Socialdemokraterna. 

Det parti som står för kärlek och solidaritet och alla människors lika värde är Socialdemokraterna. Jag kommer därför at driva en kampanj som påvisar vikten av ett kärleksfullt solidariskt tänkande när man lägger sin röst i extravalet den 22 mars.

SD har i och med sitt stöd för Alliansens budget svikit alla de vallöften man gav inför förra valet. Löften om bättre a-kassa, bättre sjukpenning, avskaffande av skatteskillnaderna mellan de som arbetar och våra pensionärer mm. Löften som jag tror stod bakom SD’s ökning det gångna valet.

Deras agerande visar klart och tydligt att SD och dess inre kärna aldrig har, och aldrig kommer att bry sig om andra frågor än de som berör en begränsad invandrings och asylpolitik. Alla andra frågor är underordnade denna fråga. Det finns inget annat sätt på vilket man annars skulle kunna förklara deras handlande.

Jag hoppas och tror därför att de som nu blivit svikna av SD har fått den ögonöppnare som gör att de nu kan se klarare, gör det enda rätta, och lägga sin röst på Socialdemokraterna.

Socialdemokraterna är det enda parti som verkligen står upp för de svaga i samhället. Det enda parti som på allvar står för solidaritet och kärlek.

Alliansen är som vi alla erfarit under de sista 8 åren inget regeringsalternativ för de som eftersträvar kärlek och solidaritet.

Precis som vanligt kommer Alliansens företrädare att hävda att de står för ordning och reda, och att deras Arbetslinje är den enda rätta vägen för Sverige.

Glöm då aldrig vad arbetslinjen står för!

ARBETSLINJEN = Färre medarbetare + Mera utfört arbete + Högre Arbetsbelastning + Mera Stress + Högre Vinster för Företagen.

Alliansen har under 8 års styre visat hur man på ett effektivt sätt kan splittra och bryta sönder den svenska välfärden. Detta genom att tvinga sjuka att söka arbete, arbetslösa in i fattigdom etc.

Dessutom har Alliansen genom Arbetslinjen flyttat tidigare statliga utgifter till landets kommuner, något som gör att många kommuner går på knäna och tvingas till drastiska nedskärningar av den kommunala servicen. 

Till råga på allt slår man sig sedan för bröstet och säger att man skapat ordning och reda i de svenska statsfinanserna.

Just därför kvarstår bara ett regeringsdugligt alternativ för alla de som vill ta Sverige ur den kris landet nu befinner sig i. Ett regeringsalternativ som kan återuppbygga välfärdssystemen, bringa ordning i den svenska skolan, få fart på ekonomin och skapa nya arbetstillfällen.

Det enda alternativet för ett välmående Sverige är Socialdemokraterna, det enda parti som på allvar står upp för kärlek, solidaritet och alla människors lika värde. Det är där du ska lägga din röst om du vill se en varaktig förändring till det bättre.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.