Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

SD:s agerande binder ris åt egen rygg!

Egentligen borde man väl inte vara särskilt förvånad över det som sker internt hos ”halvfrågepartiet” SD – Men trots det går det inte att upphöra att förvånas över det som sker i SD i och med att lokala SD avdelningar – Bland annat i Lund, Eskilstuna, Bohuslän och Halland på sina respektive hemsidor publicerar adresserna på nuvarande och tilltänkta asylboenden med förklaringen att det är allmän information.

De misstankar som redan fanns om att det finns samband mellan SD – Dess sympatisörer och de bränder som härjat i vad som i många fall är tomma och tilltänkta asylboenden blir definitivt inte mindre av ett sådant handlande – Om något stärker det misstankarna om att samband finns och att SD som ett led i att ha isolerats politiskt nu är beredda att återgå till den typ av aktiviteter de ägnade sig åt innan SD:s politiska genomslag.

I tider när samhället och politiken bestämt sig för att försöka hemlighålla lokaliseringen och adresserna till dessa asylboenden för att undvika attentat är det både osmakligt och odemokratiskt att göra det omvända och istället publicera dessa adresser.

Men precis som jag sa inledningsvis så är detta inget vi bör bli förvånade över då detta är handlandet av ett parti som sedan länge påvisat att de inte respekterar varesig demokrati eller demokratiska spelregler.

Att de yttersta företrädarna för ”halvfrågepartiet” SD – (”Halvfrågeparti” därför att det enda område de har en politik för är det som handlar om att stoppa vidare invandring till Sverige och dessutom kasta ut stora delar av de som redan finns här. För alla andra områden inklusive för integrationspolitiken saknar de politik) är mer eller mindre desperata i sin jakt och iver att vända den nedåtgående trenden vad gäller väljarsympatierna är i sig förståelig – Men att man använder sig av lågvattenmärken som detta är anmärkningsvärt och visar på mycket stora mått av desperation.

Den stora frågan vi alla bör ställa oss är varför SD beter sig på detta sätt? – Vi bör fråga oss om det som nu händer i SD är tidiga tecken på att man redan nu ser slaget om väljarna och deras sympatier som förlorat och därför vill göra allt man kan för att förstöra för de som söker sin tillflykt till Sverige – Eller är det ett sätt att visa att man är dåliga förlorare och saknar respekt för demokrati och demokratiska spelregler – Vilket av de två som är det rätta skälet kan bara framtiden utvisa.

En sak blir dock bara tydligare och tydligare och det är att SD i grund och botten är densamma som man alltid varit – Nämligen kraftigt rasistiska och främlingsfientliga – När den fasad som man byggt under lång tid krackelerar och rasar blir dess innersta väsen synligt.

Tänk på detta och begrunda konsekvenserna är därför ett kärleksfullt råd till alla som någon gång tänkt tanken på att stödja SD – Frågan är hur ni vill att er omgivning ska se på er både nu och i en framtid.

Till alla er som lämnat oss Socialdemokrater för att tillfälligt stödja SD säger jag – Välkomna tillbaka – Välkomna hem till det parti som står för verklig förändring – Både på lång och kort sikt.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.