Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Krisen i miljöpartiet går från mycket dålig till katastrofal!

Jag har nu lyckats sätta mig ner framför datorn för att blogga varit att ha varit helt utslagen under ett par dagar på grund av exponering av svartmögel och därav en svårartad allergisk reaktion med hög feber och total orkeslöshet. Känner mig nu aningen bättre efter att ha fått antibiotika och kan kallt konstatera att situationen vad gäller Miljöpartiet gått från mycket dåligt till totalt katastrofal.

Även om man inte ska lägga allt för stort vikt som påståenden att organisationer likt muslimska brödraskapet infiltrerat partiet så är det som inträffat allvarligt nog.

Under alla år jag bott, arbetat och varit verksam i andra länder har jag lärt mig en sak och det är att jag tack vackert fått följa den kultur och de sedvänjor som råder i det land jag bor i för att acklimatisera mig där och leva ett bra liv där.

Samma sak ska givetvis gälla i Sverige. Om man vill bo i Sverige så ska man följa svenska seder och bruk – Till dessa hör att män och kvinnor är lika mycket värda och att man tar bägge könen i hand.

Sverige är dessutom ett sekulariserat land vilket innebär en klar och tydlig åtskillnad mellan religion och politik – En företeelse som slår igenom i alla delar av livet utom möjligen i religiösa sammanhang där man deltar i religiösa sammankomster av egen fri vilja.

Dessutom är gudstro oavsett religion något som måste komma från hjärtat och inte från ett sätt att klä sig eller sättet på vilket man hälsar. Alla som har en tro som är stark vet detta.

I Miljöpartiet verkar det som om denna kunskap saknas helt och hållet – Till och med hos språkrören och i partiledningen. Därför har Mp blivit en belastning för oss socialdemokrater – En belastning vi kan klara oss utan.

Stefan – Jag upprepar mitt råd! Visa ledarskap och ombilda regeringen snarast utan Mp.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.