Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Typiskt Zlatan att visa klass direkt och visa vart skåpet ska stå.

Kung Zlatan visar direkt att han kommer att bli att räkna med även i Manchester United och i Premier Leauge. Det finns många inte minst svenskar som tror att hans stjärna inte kommer att lysa lika klart i England som den gjort på andra ställen där han spelat.

För mig är det uppenbart att den kommer att lysa lika starkt om inte starkare i Manchester United än den gjort på länge.

Zlatan är en vinnarskalle och vinnarskallar behöver ordentliga utmaningar för att toppa sin prestation vilket jag är säker på att Zlatan kommer att visa alla med besked kommande PL-säsong. Dessutom saknar ManU en naturlig ledare vilket är den självklara rollen för en spelare av Zlatans kaliber.

Det verkar vara svårt för många att förstå hur stor Zlatan är som fotbollsspelare men för mig har han länge varit världens bästa fotbollsspelare. Hur man bedöms beror till stor del på vem man spelar med och i England kommer Zlatan att växa till den störste.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

4 kommentarer

 1. Jan

  Zlatan floppade i EM. Han har slutat i landslaget. Hur det går för honom i diverse klubblag i Europa är mig ganska likgiltigt. Världens bästa fotbollsspelare kommer han aldrig att bli. Hörde du för övrigt Kim Källströms rättframma beskrivning om hur Zlatan bestämde allting i landslaget? Inte ett särskilt smickrande omdöme. Vare sig för Zlatan eller förbundsledningen.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   En naturlig ledare tar kommandot och bestämmer och det är just det Zlatan är – En naturlig ledarfigur som får som han vill och som samtidigt sporrar andra att lyfta sin prestation.

 2. Göran Petersson

  Världens bäste fotbollsspelare? Har du hört talas om Lionel Messi och Cristiano Ronaldo? I mina ögon är de bättre fotbollsspelare än Zlatan. Men han är odiskutabelt Sveriges genom tiderna bäste fotbollsspelare även om det finns andra som jag rankar högre som lagspelare.Så här långt har han inte visat någonting utan bara briljerat i en träningsmatch i Göteborg. Återstår att se hur det blir när allvaret i Premier League väntar. Det beror en del också på hans lagkamrater om det blir någon succé. Det är tydligen lätt hänt att glömma när media fokuserar på dess stjärnor. Utan sina lagkamrater blir det svårt att briljera.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Precis utan lagkamrater av rätt kaliber blir det svårt att briljera och det skrev jag i inlägget. För mig är Zlatan bättre än både Messi och Ronaldo – Skillnaden ligger i vart han har spelat och inget annat.

   Jag är säker på att Zlatan kommer att göra succé i PL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.