Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

I dag söndag har du chansen att prata politik ansikte mot ansikte med mig och andra Socialdemokrater.

Idag söndag går Ersboda Bostadendagen av stapeln nere på Ersbodaängarna vid fotbollsplanerna och där kommer vi Socialdemokrater att ha ett eget tillhåll för alla som vill diskutera politik med undertecknad och andra Socialdemokrater ansikte mot ansikte.

Ingen fråga är för stor eller för liten så länge den är relevant och viktig för dig. Ta därför chansen och diskutera politik med mig och övriga – Detta oavsett av om du vill prata om kommunal-, landstings-, riks- eller EU-politik

För egen del kommer jag med garanti att finnas på plats från 11-13 även om det är högst sannolikt att jag blir kvar där hela dagen fram till 17.00 om intresserade fortsatt vill prata politik.

Under dagen kommer jag efter bästa förmåga att delge alla intresserade vilken typ av samhälle jag vill se växa fram och hur jag vill att ett samhälle byggt enligt den svenska samhällsmodellens principer ska fungera samt svara på era frågor.

Väl mött på Ersboda Bostadendagen! Ta chansen att ventilera de förslag du anser behövs för att skapa en framgångsrik morgondag.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

2 kommentarer

  1. Britta

    Hej! Jag kommer inte att delta imorgon vid Ersbodaängarna, men jag undrar ändå – vad tycker ni om om tiggarna i Umeå? Jag förstår att de har det svårt, men jag är uppvuxen med budskapet att vad som än händer så får man inte tigga. Jag upplever det förnedrande för de som sitter ner och ber om pengar. Jag vill inte vara någon som slänger ned en slant i en mugg. Har du/ni något bra svar på det?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag har skrivit ett antal inlägg i detta ämne och min grundinställning är att de är turister och att den 3 månadersregel som gäller för turister från andra EU-länder ska gälla om man inte kan uppvisa egen försörjning.

      Detta sagt så vill jag se både en gemensam Europeisk och en gemensam svensk linje där alla gör på samma sätt vilket innebär att reglerna och hur de ska tolkas måste tydliggöras på det sätt som jag skrev i ett inlägg tidigare i veckan på min blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.