Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Kom och debattera socialpolitik med dina politiker på Ersboda Folkets Hus ikväll 18.30.

I dag bygger vi i Ersboda S-förening vidare på medborgardialogen – Den dialog vi tagit initiativ till genom att anordna politiska caféer på Ersboda Folkets Hus där publiken/medborgarna kan komma och debattera direkt med de yttersta beslutsfattarna i olika nämnder.

För oss handlar politik om medborgardialog och om att möta väljarna för att säkerställa att vi i ord och handling driver de frågor ni som väljare och medborgare vill att vi ska driva – Därför är just DIN medverkan jätteviktig.

I kväll går 3:e upplagan av succén av stapeln och i kväll kommer Individ & familjenämndens ordförande Andreas Lundgren (S) och Gunnel Lagerkvist (C) och debatterar på temat Socialpolitikens framtid i Umeå – Hur ska den utformas och vem ska den omfatta.

Ta chansen att vara med och påverka dig och dina barns framtid i framtidens Umeå – Kom till Ersboda Folkets Hus och berätta hur du vill att framtidens socialpolitik i Umeå ska se ut.

Väl mött på Ersboda Folkets Hus ikväll 18.30!

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.