Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Senast i kväll vet vi om SD svek Sveriges löntagare och röstade för lönedumpning.

Det är ingen hemlighet att SD har för avsikt att rösta emot regeringens förslag om ny upphandlingslagstiftning i samband med offentliga upphandlingar – Det förslag till lagförändring som kommit till för att stävja lönedumpning och garantera schyssta arbetsvillkor inom offentligt upphandlad verksamhet.

Frågan ska upp för omröstning i Riksdagen under onsdagen och det är nu det är upp till bevis för SD. Röstar man med Alliansens partier i denna fråga röstar man samtidigt emot den väljargrupp man anser vara sin kärna vad gäller väljarsympatier.

SD påstår sig värna om Sveriges arbetare och hur man röstar i denna fråga visar hur mycket sanning det ligger i deras påstående om att så är fallet. Som jag ser det är SD:s ställningstagande i denna fråga en ödesfråga för SD och den fråga som kommer att bestämma om SD ska få inflytande över svensk politik i framtiden eller inte.

Jag har inga förväntningar om att SD kommer att rösta med regeringen då man öppet sagt att det är viktigare för SD att straffa regeringen än att värna de grupper man påstår sig värna om.

I kväll vet och jag är helt säker på att väljarnas dom mot SD kommer att bli hård och att detta kommer att påskynda SD:s nedgång i väljarstöd till de nivåer jag tidigare förutsett.

Röstar man som man sagt i morgondagens omröstning och fäller förslaget kommer det inte att hjälpa oavsett hur många lögner man försöker plantera på sociala medier då detta svek blir beviset på att SD inte går att lita på som parti.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

62 kommentarer

 1. Jonny Disenfeldt

  Den lagstiftningen har sina plus och minus, det är inte så enkelt svart/vitt som du framställer det…

  PS : Snacka om att vara löntagarfientlig , du som vill höja skatten för en heltidsarbetande låginkomsttagare med 1600:- i månaden och för en normalinkomsttagare med 2200:- i månaden.

  Socialdemokrater brukar slå under bältet på arbetare men det är ett rejält slag du vill dela ut där …

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Du försöker få det att se ut som om jag vill göra vardagen svårare för vanliga löntagare men om du redovisar allt det jag skrivit vilket jag tror merparten har gjort så vet du att jag vill göra deras situation sett till totalen bättre än idag.

 2. Alexander

  Vad bra att SD kommer att sjunka. Då kan ni ju inte skylla på dem när upploppen fortsätter i förorterna, vem ska då få skulden?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Upploppen i förorterna kommer att falna i samma takt som vi löser problemen och sätter människor i arbete så vi behöver inte skuldbelägga någon.

  • Bosse

   Mig veterligt har SD aldrig beskyllts för stöket i förorterna.
   Hur tänkte du där…?.
   Var det där en skruvboll Alexander, eller blev det bara fel….?

   • andersforss (inläggsförfattare)

    Jag har inte skyllt SD för stöket i förorten. I sådana fall är det Alexander som slår skruvade bollar.

 3. Roger J

  För de första,blev de tråkigt när du inte fick nåt mothugg när du skriver om annat än hugg på SD ?
  Kriminalvården borde anställa dig, då hade vi inga brottslingar i frihet som du förutsäger allt.
  Förutsa du ochså att världens börsmarknad skulle gå upp efter Trumps seger ?
  I så fall tvärtemot världens experter MEN där hade dom stora grabbarna med axelvaddar helt fel, åt vilket håll går de då framöver, intressant å höra din förutsägelse????.
  Sen vad SD anser i detta val får vi se…
  Sen är de inte konstigt att man från SD.s sida blir aviga ” Löfven är mycket avig och framförallt en mobbare” m.m , men som andra partier går dom säkert den väg som är sagt för att få fram sitt partiprogram som alla partier gör

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag har inte gett mig på att spå börserna på senare tid mer än att jag fortfarande håller koll på de tecken som kan leda till en global krasch.

   Att jag skriver om SD idag beror på att det är idag det ska röstas om frågan i Riksdagen.

 4. Alexander

  Tänk om Anders och andra sossar lyssnat på oss hemska människor som förutspådde invandringens konsekvenser….

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Invandringen har inte de konsekvenser du och dina gelikar vill hävda – med rätt sorts politik har invandringen alla förutsättningar att bli till något positivt.

  • Jonas E

   Allianspolitikens skattesänkningar och privatiseringar har haft långt större negativa konsekvenser än invandringen för välfärden – och det stöttade SD dessutom !….. alla de miljarder som försnillades bort då skulle behövts nu och väl finansierat allt som behövs – även invandringen !.

   • Jonny Disenfeldt

    Konstigt, trots dessa skattesänkningar kunde alliansen då satsa mer än någonsin på skola/vård/omsorg.

    Så du är då inne på Anders Forss linje och vill alltså höja skatten för en låginkomsttagare med 1600:-i månaden och för en genomsnittlig inkomsttagare med ca 2200:- i månaden. Det innebär för en familj med två heltidsarbetande i storleksordningen 3200:- till 4400:- mindre i plånboken varje månad, det kallar jag löntagarfientlig politik, allt för att betala det stora migrtationshaveriet 2015 (och inte ens detta räcker egentligen till för de exploderande kostnaderna).

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Skillnaden Jonny är att Alliansen påstod sig satsa mer på vård/skola och omsorg men gör man det med en växande befolkning är verkligheten en helt annan än den synes vara.

     Sedan ska vi inte glömma att mycket utav detta genomfördes därför att man vältrat över en massa statliga kostnader på kommunerna som i sin tur tvingades till neddragningar så att påstå att det är en ökad satsning på välfärd stämmer inte.

     • Jonny Disenfeldt

      ”Skillnaden Jonny är att Alliansen påstod sig satsa mer på vård/skola och omsorg men gör man det med en växande befolkning är verkligheten en helt annan än den synes vara.”

      Nej, även med hänsyn till att befolningen ökade under alliansen så satsade man mer.
      Att den rödgröna röran nu med havererad migrationspolitik sett till att på sikt en halv miljon törstiga munnar till ska mättas (varav ca 300 000 anhöriginvandrare under kommande år) är ditt partis skapade problem.

      VEM vältrar kostnader på kommunen, jo DIIT parti med migrationskostnaderna nu …

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Till att börja med så beror migrationspolitiken på Alliansens beslut under deras regeringsinnehav. Dessutom är det Alliansens beslut som vältrar kostnader på kommunerna,

 5. Krister

  Den S-ledda regeringen vill inte ha SD:s stöd för att få igenom sin politik men nu ser du SD som svikare… Dubbelmoral?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   På inget sätt SD fattar sina egna beslut och man bör rösta för det förslag som bäst gynnar de väljargrupper man påstår sig värna vilket SD inte gjort i detta fall då det var viktigare att straffa socialdemokraterna än att värna sina potentiella väljare.

 6. Niklas Persson

  Varför har vi lönedumpning på vissa yrken med ”Svensk” personal? Eftersom denna lag inte kommer åt personal som är utstationerad.
  Var är facket när personalen har 27kr per timme?
  Varför vill inte Socialdemokraterna ha en lagstiftad minimilön.
  Varför dummar Socialdemokraterna ner debatten, ”om du inte röstar för vårt förslag, måste du vara emot”.
  Varför kan inte Socialdemokratiska Kommuner upphandla rätt utan att staten måste lagstifta?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Detta lagförslag var till för att skydda svensk personal från lönedumpningar och försämrade arbetsvillkor på upphandlad verksamhet som ska utföras i Sverige.

   När det gäller utländsk personal som jobbar i Sverige så styrs villkoren för dessa av EU:s utstationeringsdirektiv och ett sådant som bestämmer att det är svenska löner och svenska regler som ska gälla i Sverige är snart på plats.

   Lönerna och deras storlek är en sak för arbetsmarknadens parter och inte för politiken.

   Sedan har vi inte fördummat debatten utan snarare berättat om konsekvenserna för löntagarna om förslaget faller och vi vill att samma regler ska gälla i hela det offentliga Sverige därav lagstiftning.

 7. Nils Lindholm

  Den som jobbar i Sverige kan inte få lägre lön eller sämre villkor än vad som av EU krävs som lag.
  Se andra EU-länders ICKE-problem med utländsk arbetskraft eller (27kr i timmen) Tyskland 8,5 EUoro
  Vad är lagstadgade lägsta i Sverige ?.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Det behövs ingen lagstadgad lägstalön. Det nya utstationeringsdirektivet som stipulerar att lön enligt svenska kollektivavtal ska gälla om man arbetar i Sverige fungerar bättre än lagstadgade minimilöner därför att detta innebär högre löner.

 8. Alexander

  ”Invandringens konsekvenser ska slås ut på invandrarnas livsspann i Sverige”

  Aha, runt 2050 kan du berätta hur det gått…..

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Om man vill hävda att invandringen är en kostnad måste man vänta tills den som invandrat avlidit i annat fall går det inte att definiera om det är en kostnad eller en investering som skapar intäkt.

   Jag har nu läst Anna Dahlbergs ledare Alexander och hon har helt rätt i att det finns saker inom både sjukvård, socialtjänst och hos polisen som inte fungerar därför att det inte finns tillräckligt med personal.

   Det man måste fråga sig är varför det är på detta sätt och det svaret är betydligt mer komplext än att skylla detta på invandringen till Sverige.

   Största skulden till dagens situation ligger på de Alliansregeringar som regerade under 8 år även om del av skulden faller på den Socialdemokratiska regering som satt vid makten före Alliansen.

   Om vi börjar med skattesänkningarna på dryga 140 miljarder årligen så hade dessa räckt till att anställa åtskilliga i dessa yrkeskategorier, lägg därpå det faktum att Alliansregeringarna vältrat över mycket statliga kostnader på kommunerna så adderar vi till dagens situation.

   Sedan har LOV (Lagen om valfrihet) skapat ett läge med stafettläkare och stafettsjuksköterskor som både utarmar vården därför att de höjer kostnaderna och därför att de skapat en situation där det råder personalbrist.

   Allt detta är saker som vi Socialdemokrater nu jobbar med för högtryck och att fixa till allt detta går inte över en natt – Däremot är det fullt möjligt om man har en plan för det vilket är precis vad vi har.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Skattesänkningar som gynnar fåtalet på flertalets bekostnad är alltid att försnilla Alexander – Det är då man stjäl från den lågbetalde barnskötare du brukar refererar till för att ge åt de som redan har hög inkomst.

   • Alexander

    Fast en barnskötare med 20 000 kronor i månaden har ju fått ca 1500 kr i sänkt skatt. Håller du med om det? Ja eller nej?

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Det finns andra och mycket bättre vägar att se till att barnskötaren får behålla mer än ett jobbskattevadrag som i slutändan gynnar högavlönade mer än barnskötaren Alexander.

   • Jonny Disenfeldt

    Alliansens skattesänkningar (jobbskatteavdragen) gynnade i högsta grad flertalet, men du vill ta bort dem … du är arbetarfientlig.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     På inget sätt -De som tjänade mest på den reformen om man tittar på totalen som även inkluderar slopad förmöägenhetsskatt och slopad fastighetsskatt är de med de högsta inkomsterna.

     • Alexander

      Några enkla frågor:

      1. Har en barnskötare med 20 000 kr fått sänkt skatt med 1500 kr? Ja eller nej?

      2. Vill du ta bort skattesänkningarna? Ja eller nej?

      3.Vilket är sättet för att barnskötaren ska få behålla mer av lönen?

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Nej jag vill inte höja skatten för den gruppen och jag kommer inte att röra de skattesänkningar de erhållit. Därefter kommer jag att stärka detta inkomstskikt med bättre pensioner och bättre nivåer i de sociala trygghetssystemen.

    • Jonas E

     Alliansens skattesänkningar togs igen för normalinkomsttagarna på höjda avgifter, borttagna avdrag, osov – så de som gick med plus vara enbart höginkomsttagarna !….. för mig personligen så var fastighetsskatten långt mycket billigare än vad den nuvarande avgiften är !.

 9. Jonny Disenfeldt

  Anders skriver ”Till att börja med så beror migrationspolitiken på Alliansens beslut under deras regeringsinnehav. Dessutom är det Alliansens beslut som vältrar kostnader på kommunerna,”

  Aj f*n, jag som trodde att vi haft en S+Mp regering som bestämt de senaste åren… var det alluiansen som styrde 2015 när det inte fanns några gränser för hur många Lövfen kunde ta emot var det alliansen som styrde riket när det gäller årets beslut att lägga över den ekonomiska bördan för migranterna på kommunerna … jag tror du ljuger.

  Anders skriver även ”-De som tjänade mest på den reformen om man tittar på totalen som även inkluderar slopad förmöägenhetsskatt och slopad fastighetsskatt är de med de högsta inkomsterna.”

  Men Anders, vem tjänade mest på jobbskatteavdragen ? Jo den genomsnittlige inkomsttagaren. Som jag skrev ovan vill du jöja skatten för en familj med två heltidsarbetande med mellan 3200:- till 4400:- i månaden beroende på om de är låginkomsttagare eller genomsnittliga inkomsttagare…

  Jag förstår att du har det svettigt Anders, du fastnar hela tiden i dina falsarier och dina vanmäktiga försök att försvara den sittande regeringens enorma misstag. Monumentala misstag som Löfven är ansvarig för. Det blir INTE en framgångsrik morgondag för S efter denna regeringsperiod !

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Resultaten av förd politik kommer inte över en natt utan för det mesta långt efteråt och det är först nu som vidden av Alliansens övervältring av statliga kostnader på kommunerna blir klar och tydlig.

   När man tittar på skattepolitiken så måste man titta på totalen Jonny och det är en gång för alla så att det är de med de största inkomsterna som tjänat mest på den förra regeringens skattepolitik. beviset på detta är de ökade inkomst- och förmögenhetsklyftorna som under Alliansens tid gått till att bli de snabbast ökande inom hela OECD.

   Jag har inga problem med att försvara vår politik och i ökande takt så inser fler och fler att den fungerar som utlovat och att den levererar.

 10. Jonny Disenfeldt

  Hur ska du ha det ?
  Tidigare har du sagt att jobbskatteavdragen ska bort och skatt på arbete återställas !

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Precis det har jag sagt men samtidigt har jag sagt att vi ska genomföra en hel rad åtgärder och att beslutet om att stoppa möjligheten att skatteplanera är en viktig nyckel. Tar vi det beslutet så ökar skatteintäkterna vilket innebär att vi kan sänka skatten för lågavlönade och samtidigt bygga ut välfärden och klara oss utan att höja skatten för medelinkomsttagare.

 11. Alexander

  Anders

  ”Jag vill inte höja skatten för den gruppen”

  Ok. Tidigare skrev du ”får jag önska fritt tar jag bort alla jobbavdragen”.

 12. Alexander

  ”Jag vill inte höja skatten för den gruppen”

  Märkligt när du jämför skattesänkningarna med försnillning. Varför vill du behålla dem?

  ”med bättre pensioner”

  Hur?

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Jag har i tidigare inlägg presenterat en plan för vad jag vill åstadkomma så läs där får du se vad jag menar.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Som jag skrivit så är det en rad åtgärder som bör genomföras och JA jobbskatteavdragen ska bort för vissa inkomstgrupper men in te för alla. Och som jag sagt tidigare – kan vi få stopp på skatteplanernandet och därmed få in de skatter vi borde få in kan vi både sänka skatten ytterligare för låginkomsttagare och samtidigt bygga ut välfärden.

   Det du måste förstå är att allt sitter ihop i en komplett och konkret plan och att en åtgärd påverkar en annan varför det inte går att säga exakt innan vi slutgiltigt bestämt oss för vilka delar som kan och ska genomföras.

   • Alexander

    Jaha, nu ska lågavlönade helt plötsligt kanske få lägre skatter. Då blir det de högavlönade målarna och lärarna som blir av med jobbavdragen. Eller kanske inte, det beror på om vi kan stoppa skatteplaneringen. Misslyckas det ska försnillningen bort och det innebär att alla får höjd skatt. Lägg till notan för invandrínegn så blir det rejäla höjningar. Fast ned kärlek och solidaritet behövs det kanske ändå inte.

    Allvarligt talat, du inger inget som helst förtroende och ändrar dig från dag till dag. Fast när man påpekar det säger du att vi missförstår eller inte ser hela bilden. Kan det kanske vara så att du någon gång faktiskt har fel?

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Det jag har sagt är att allt sitter ihop i en helhet och att det behövs en stark plan för vad som ska genomföras och exakt hur då alla åtgärder man genomför på skatteområdet sitter ihop på ett eller annat vis.

     Därför får du nöja dig med att jag kommer att presentera detta när det blir bestämt hur vi ska gå tillväga.

     Det enda löfte jag ger är att nettolönen för lågavlönade inte kommer at sjunka.

     • Alexander

      ”Det enda löfte jag ger är att nettolönen för lågavlönade inte ska sjunka”

      Några KONKRETA frågor:

      1. Lovar du detta?INGA skattehöjningar för lågavlönade?

      2, Vilka är de lågavlönade? Hur mycket tjänar de?

      3. Kommer du att protestera om Vänsterpartiet lägger ett förslag att ta bort det femte steget av jobbavdraget?

      4. Erkänner du att du ljugit om det blir en skattehöjning?

      KONKRETA frågor som du gärna får svara på.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag lovar det jag sa i förra svaret vilket är att jag ska komma med konkreta besked när jag räknat på totalen mer exakt och när jag vet hur resten av mina partivänner ställer sig i olika frågor – Ett exaktare svar än så får du inte för stunden även om du framhärdar.

 13. Jonny Disenfeldt

  ”och JA jobbskatteavdragen ska bort för vissa inkomstgrupper men inte för alla. ”

  OK, då har du alltså ändrat dig nu Anders Forss, eller hur ?
  Ttidigare skulle denna skattesänkning på arbete helt bort enligt dig.
  Berätta då för vilka inkomstgrupper som det ska tas bort, tidigare har du ju fört en monumental kritik och velat avskaffa dem helt.

  Du förstod ju inte konsekvenserna av dina ideer, har det gått upp för dig till slut ?
  Är det den genomsnittlige svenske heltidsarbetaren som ska få 2200:- mindre i plånboken varje månad ? En familj med två arbetandeca 440:- mindre i månaden ?

  Slutligen, sluta ljuga, skatteplanering är lagligt, skatteflykt skulle för övrigt inte ge så många miljarder om vi kunde klara upp den helt. Det skulle definitivt inte räcka till att sänka skatter, det skulle gå till att plåstra över de stora underskott som dagens regering åstadkommit med sin migratiospolitik. Vad tror du kostnaden för ca 300 000 anhöriginvandrande kommer att bli ? Svenska låginkomsttagare kommer inte att få skattelindringar, tvärtom. Både stat, landsting och kommun dräneras nu på pengar pga massmigrationen av ekonomiska flyktingar. Alla behöver de höja skatterna.Vet du verkligen inte det ?

   • Jonny Disenfeldt

    Nej Anders, du ger inga svar. Du slänger ur dig ogenomtänkta förslag.

    Du är oerhört dålig på faktakunskaper, det visar du hela tiden. Du vet tydligen inte om hur det kommande skattebehovet ser ut i stat/kommuner/landsting pga den stora massmigration vi upplevt och som blir än värre med kommande anhöriginvandruing.

    Först skulle alla bli av med skattesänkningarna på arbete som alliansen infört, nu har du ändrat dig och säger att låginkomsttagare ska få behålla dem.

    Jag frågar därförÄr det då den genomsnittlige svenske heltidsarbetaren som ska få 2200:- mindre i plånboken varje månad ? En familj med två arbetande ca 4400:- mindre i månaden ? Dessa är ju rätt högt avlönade enligt dig, dessa helt normala genomsnittliga heltidsarbetande

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Det är inga ogenomtänkta förslag Jonny – Snarare förslag som hör till en heltäckande plan. Tar man hela planen i beaktande blir förslagen mycket logiska men att göra så är inte det du ägnar dig åt.

     Att invandringen initialt kommer att kosta på en aning har jag aldrig backat för. Dock beror det på hur lyckad vår integrationspolitik blir om invandringen i slutändan blir en kostnad eller till en investering som mynnar ut i framtida avkastning.

     Min övertygelse är att det blir det senare.

     Jag har klart och tydligt deklarerat att vi inte kommer att behöva höja skatten för den vanlige arbetaren om vi får stopp på skatteplaneringen så att vi får in de skatter vi rimligen borde få in. Lyckas vi med detta kan vi sänka skatten för vanliga inkomsttagare samtidigt som vi bygger ut välfärden.

     • Jonny Disenfeldt

      Du säger ”Jag har klart och tydligt deklarerat att vi inte kommer att behöva höja skatten för den vanlige arbetaren om vi får stopp på skatteplaneringen så att vi får in de skatter vi rimligen borde få in. Lyckas vi med detta kan vi sänka skatten för vanliga inkomsttagare samtidigt som vi bygger ut välfärden.”

      DU sade först exakt motsatsen att du vill avskaffa alla jobbskatteavdrag.
      När du av mig blir medveten om konsekvenserna (som du själv uppenbarligen inte förstått) så backar du och säger att låginkomsttagare inte ska drabbas. Jag frågar därför

      Är det då den genomsnittlige svenske heltidsarbetaren som ska få 2200:- mindre i plånboken varje månad ? En familj med två arbetande ca 4400:- mindre i månaden ? Dessa är ju rätt högt avlönade enligt dig, dessa helt normala genomsnittliga heltidsarbetande

      Du säger att den ”vanlige arbetaren” inte ska drabbas, tvärtom få sänkt skatt (vilket i sig ju är ett falsarium). VEM är den ”vanlige arbetaren”, är det inte den genomsnittlige svenske heltidarbetaren, han/hon som du vill ta 2200:- från vaje månad ???

      Du pratar om din ”plan” och din ”agenda”. Berätta då vad denna plan/agenda går ut på i detalj… om inte kanske du ska sluta slänga ur dig helt sanslösa ideer som skulle rasera majoriteten av svenska familjers ekonomi.

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag har inte backat Jonny men du måste sätta in det jag sagt i hela det sammanhang där det var skrivet. Gör du det så ser du att jag har rätt.

      Jag avser inte att rasera svenska familjers ekonomi utan mitt mål är att se till att Sverige styrs av en effektiv fördelningspolitik som ser till att vinsterna av allas arbete fördelas mer rättvist och att jämlikheten ökar därför att inkomst- och förmögenhetsklyftorna minskar.

 14. Alexander

  Anders har LOVAT vissa saker. När han då får KONKRETA frågor så visar det sig inte betyda någonting. Plötsligt måste han höra med sina partivänner och även räkna på totalen. Det är tydligt att det bara är tomma ord kombinerat med floskler som Anders kommer med. Om inte så svara på frågorna….

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Det är varken tomma ord eller floskler Alexander utan snarare naturlig att man i en demokrati måste ha en majoritet med sig i de beslut som ska genomföras.

   Jag har en agenda och jag har en klar idé om hur vi bör göra men fram tills dess jag vet om jag får mina partikamrater med mig så går det inte att redovisa precis hur mina förslag kommer att slå – Detta förändrar dock inte det faktum att jag har en klar idé om vad som bör göras och det faktum att jag kommer att driva frågan framåt.

   • Alexander

    ”fram tills dess att jag vet om jag får mina partikamrater med mig”

    Jaså, jag trodde att alla följde dina förslag/ord? Är det inte så att du har en enormt stark ställning inom partiet och får stort gehör för ditt arbete? Du har sagt att du/ni har en plan pch att den ska genomföras, nu verkar du inte vad den innebär….

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Jag vet exakt vad min plan innebär och det finns stöd hos många för den politik jag vill att vi ska driva – Dock lever vi i en demokrati och i en sådan så får man ge sig tilltåls fram tills dess besluten är tagna i demokratisk ordning vilket är precis vad jag gör.

     Min blogg är ett sätt att driva min politiska linje och det i samverkan med mitt övriga politiska arbete bär frukt i form av beslut och förverkligande av det jag skriver om.

     • Alexander

      Då kanske du ska vara lite försiktigare att basunera ut löften om det ena och det andra…

     • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag berättar och skriver om sådant jag tycker och vill ska genomföras – dessutom litar jag på min egen förmåga at driva saker dit jag vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.