Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

SD kommer att förgöra sig själva helt på egen hand.

Utan att ha sifferunderlag och utan att ha någon som helst forskning som stödjer det jag anför vill jag ändå påstå att SD är det parti som procentuellt har i särklass flest brottsdömda politiker av alla partier – Detta om man ser till hur länge de funnits och vilken storlek de har.

Avhoppen på grund av att SD företrädare blir fällda för brott eller därför att de utreds för brott eller olämpliga uttalanden saknar motstycke i svensk politik och det är därför jag många gånger påstått att vi övriga inte behöver oroa oss om att bekämpa SD i nämnvärd omfattning då de klarar arbetet med att förgöra sig själva på helt egen hand.

Så här långt har resultatet av alla brottsdömda SD politiker och företrädare inte fått fullt genomslag i opinionen men förr eller senare blir bägaren så fullt att det svämmar över vilket jag tror ligger i närtid när det gäller SD – Eller för att uttrycka mig som Bob Marley ”You can fool some people sometimes but you can not fool all the people all the time”.

Jag har i tidigare inlägg sagt att eftermälet efter SD kommer att bli densamma som för Ny Demokrati – ”De dansade en sommar” – Detta även om SD:s sommar varat aningen längre än Ny Demokratis sommar som var kort och intensiv.

Att partisekreterare Richard Jomshof dessutom i frustration avslöjade SD:s dolda agenda genom sitt oförsvarliga uttalande om att Kahin Ahmed inte är välkommen i Sverige påvisar vad SD anser om demokrati, demokratiska spelregler samt den yttrande- och åsiktsfrihet vi ser som självskriven i Sverige.

Skulle det bli en fällande dom för Kent Ekeroth imorgon tror jag att den domen tillsammans med Jomshofs uttalande blir just det som får bägaren att rinna över och får väljarna att förstå att SD och dess politik inte gagnar någon – Möjligtvis SD-ledningen undantagen som skott sig själva väl via riksdagslöner och affärsverksamhet.

Den närmaste tiden blir spännande att följa då min övertygelse är att väljarna snart fått nog av SD, dess företrädare och deras beteende.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

82 kommentarer

 1. Leif Andersson

  Så länge inte partier som S, M, C och L anpassar sin migrationspolitik till vad som gäller i vårt närområde dvs Danmark vilket nästan alla flyktingmigranter anländer via kommer SD att fortsätta växa. SD:s framgångar är bara ett resultat av att partierna jag nämnde ovan inte vågat ta tag i frågan. Anledningen till att jag inte nämner KD, V och MP ovan är för att dessa partier inte är regeringsdugliga och därför ointressanta i sammanhanget.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Vi har sedan länge tagit tag i frågan Leif och det är därför migrationsfrågan tappat i betydelse och det är därför SD befinner sig i en nedåtgående spiral.

   • Leif Andersson

    Jag anser att du har fel. De svenska villkoren är fortfarande betydligt generösare än de danska så flyktingmigranterna kommer och fortsätta välja komma hit istället för att stanna när de nått Danmark.

    • andersforss (inläggsförfattare)

     Förvisso skiljer villkoren sig åt men de regelverk vi har nu fungerar rätt bra och fram tills dess vi har ett EU gemensamt system som fungerar på samma sätt i alla EU-länder finns ingen anledning att ändra på det nuvarande svanska systemet.

 2. Jonny Disenfeldt

  ”Jag ljuget inte Jonny – Din syn må vara att SD är på väg uppåt att jag inte delar din syn utan istället påstår att SD befinner sig i en nedåtgående spiral betyder inte att jag ljuger Jonny.”

  Jo, när du hänvisar till mätningar och sedan påstår att de visar motsatsen till vad de gör så ljuger du Anders Forss. Vad du hoppas är en sak men sluta ljuga om t.ex statistik och mätningar.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   SD har tappat från sit högsta mätvärde under mandatperioden – Att påstå motsatsen är en lögn Jonny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.