Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Ledande lokal Socialdemokratisk företrädare kommenterar på min blogg under pseudonym.

Det är högst uppenbart att det förra blogginlägget jag skrev om den maktkamp som just nu pågår i mitt parti på lokal nivå träffat rakt in i hjärtat på ”think-tanken” och ledningen i den falang som försöker sig på en kupp och en stor utrensning av mångåriga trotjänare inför omröstningen av listorna i kommande val.

På annat sätt går det inte att tolka reaktionerna i kommentarsfälten på min blogg där jag nu kan avslöja att en mycket framstående företrädare inom kommunpolitiken, ingående i ledningsgruppen i mitt eget parti och därtill flitigt förekommande i media under pseudonym desperat gör allt för att försöka skjuta mig och min trovärdighet som politiker i sank.

Högst uppenbart är det så att det stämmer så som ordspråket säger – De största fienderna hittar man i sitt eget parti och inte hos oppositionen.

Det är inte utan att man i mörka stunder frågar sig om det ingår i utbildningsprogrammet i vårt ungdomsförbund att lära sig hur man bäst i skydd av anonymitet söker skydd bakom en taggbuske för att där ägna sig åt personangrepp på de partikamrater som man anser vara misshagliga därför att de inte låter sig köpas? 

Därtill om nästa steg i utbildningsplanen handlar om att lära sig hur man för att tala den gruppens språk ”kuppar” en lokal S-förening eller ett politiskt parti?

Som jag ser saken är det ett oerhört fegt tilltag och därtill ett ännu större hot mot vår demokratin när ledande företrädare för mitt eget parti ägnar sig åt den sortens krigföring.

Ännu värre blir det när man tvingas inse att personen som ägnar sig åt detta ingår i den inre kretsen i det lokala styret i kommunen.

Att förtroendevalda på en sådan position under pseudonym går in och kommenterar mina blogginlägg med ett enda syfte för ögonen – Syftet att försöka misskreditera mig som person och som politiker är fegt och ryggradslöst.

Låt mig därför säga detta till dig som kommenterar under pseudonymen som innehåller bokstaven F:

Låt mig påminna dig och andra med dolda agendor om att en av de programvaror jag har tillgång till efter alla år i bankvärlden är skräddarsytt för att avslöja försök till penningtvätt genom att ringa in den rätta identiteten på människor som finns bakom en specifik IP-adress/adresser.

Det programmet gör precis samma arbete gällande vem som ligger bakom kommentarer på bloggen som det gör med de som försöker ägna sig åt penningtvätt. 

Det programmet har gjort sitt jobb och jag vet därför vem av mina partikamrater som döljer sig bakom pseudonymen som flitigt försöker misskreditera mig i kommentarsfälten på min blogg.

Låt mig säga en sak  – Ditt beteende är oerhört fegt och kom ihåg att sanningen alltid hinner ikapp förr eller senare – Jag vill att du ska veta att jag vet vem du är och att det du försöker dig på aldrig kommer att lyckas.

By the way – Vi träffas med all säkerhet på repskapet till helgen och en sak lovar jag dig – Svinhugg går alltid igen.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

 

 

76 kommentarer

  1. Anders Fagerström

    Om det är banken som äger rätten att använda mjukvaran, varför kan du då använda den? Det låter onekligen som ett avancerat program som kan göra saker som få tror är möjligt. Varför skulle tillverkaren av detta program gå med på att en tredjepart (du) använder detta program?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Frågan är kanske relevant för dig – För mig är svaret bra kontakter och ett gott förtroende i den bransch jag tillbringat en stor del av mitt arbetsliv i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.